Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"

Cristian Mihală

Publicat 26/11/2021 la 12:26 GMT+2

Fostul președinte al lui Lokomotiv Moscova, Nikolai Naumov, s-a lansat într-un atac dur asupra lui Ralf Rangnick, cel care va fi noul antrenor al lui Manchester United. Acesta nu înțelege cum germanul, care a semnat cu formația rusă până în 2024, poate să "trădeze" astfel.

Ralf Rangnick wechselt doch nicht zum AC Mailand

Credit imagine: Getty Images

Ieri, șefii de pe Old Trafford au ajuns la un acord cu germanul de 63 de ani, Ralf Rangnick. Un tehnician cu experiență, care va veni ca interimar până în vară, pentru ca apoi să rămână în cadrul clubului, ca specialist/consultant.
Presa din Anglia s-a grăbit să vorbească la superlativ de neamț, însă Nikolai Naumov, fostul președinte al lui Lokomotiv Moscova are o părere total diferită despre omul Rangnick. Adus în vară la formația din capitala Rusiei, ca manager al departamentului de dezvoltare, germanul i-a dezamăgit pe oficialii lui Lokomotiv, aceștia văzându-l un "mercenar".
"Lui Rangnick nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, el vrea doar să facă afaceri, să obțină ce e mai bun pentru el. Nu îl atrage United, ca brand, nu îl interesează că trădează sau că se face de rușine. E un mercenar care se gândește doar la cât câștigă", a spus Nikolai Naumov, citat de Daily Mail, nu înainte de a puncta că, în cazul în care va primi o altă ofertă, în viitorul apropiat, superioară financiar, va pleca și de la United fără vreo remușcare, indiferent de destinație.
"Nu i-a păsat nicio secundă de Lokomotiv, a venit aici doar ca să câștige bani, nu l-a interesat vreun moment să ridice nivelul clubului. Acum, i s-a oferit un contract superior în Anglia și merge acolo. Dacă primește ofertă din Africa, va pleca fără nicio remușcare și de la United", a mai spus fostul președinte de la Lokomotiv Moscova.
CITEȘTE ȘI:

Ce valoare are Rangnick ca antrenor?

Întrebat dacă nu are deloc valoare ca antrenor, fostul oficial al grupării moscovite nu a vrut să vorbească foarte mult de ce a realizat Rangnick ca tehnician. Totuși, Naumov a lăsat de înțeles că germanul are o anumită experiență care îl poate ajuta.
"Ca antrenor, are experiență, da, dar hai să vedem ce se întâmplă cu el în 6 luni. Îmi e greu să cred că după va avea un rol important la club, nu cred că se va ocupa de de politica de transferuri a clubului, nu cred că i se va permite asta", a mai spus rusul.
Trebuie spus că Rangnick este foarte apreciat de cei mai în vogă antrenori germani ai momentului, Tuchel, Klopp și Nagelsmann considerându-l un adevărat mentor. Este o situație similară cu cea a lui Bielsa, care i-a inspirat în carieră pe tehnicieni ca Guardiola, Pochettino și chiar Zidane.
Din cauza unor probleme cu viza, Ralf nu va putea fi pe bancă la derby-ul dintre Chelsea și Manchester United, programat duminică, de la ora 16:30 (în direct pe Eurosport 1). Astfel, primul meci al lui Rangnick pe banca lui Man United ar putea fi un alt derby, cel cu Arsenal, programat în etapa intermediară de săptămâna viitoare, pe Old Trafford.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo