Ieri după-amiază, conducerea "diavolilor" a bătut palma cu Ralf Rangnick, tehnicianul de 63 de ani german care le-a fost mentor lui Klopp, Nagelsmann sau Tuchel. Acesta a acceptat să vină interimar, până în vară, pe Teatrul Viselor, dar cu o condiție: să rămână apoi în conducerea administrativă a clubului, pe o poziție similară cu cea avută acum la Lokomotiv Moscova: manager pe sport și dezvoltare.
Ca atare, neamțul va fi extrem de implicat în viața echipei și va stabili, împreună cu viitorul tehnician (cel mai probabil Pochettino, dacă nu cumva șefii lui United vor proceda ca în cazul lui Solskjaer, care, adus ca interimar, a rămas la club aproape 3 ani) urmând să se ocupe de transferuri.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
IERI LA 06:03
CONDIȚIA PUSĂ DE ZIDANE. PE CINE TREBUIE SĂ DEA AFARĂ PSG, PENTRU CA FRANCEZUL SĂ SEMNEZE

Ralf Rangnick pariază pe Dușan Vlahovic

În discuțiile avute deja cu oficialii lui United, Ralf Rangnick a vorbit despre oportunitatea aducerii lui Dușan Vlahovic, fotbalistul care impresionează în tricoul Fiorentinei. S-a renunțat astfel la varianta Haaland, o țintă mult mai greu de adus și se va încerca transferul sârbului încă din iarnă.
În schimbul lui, United e dispusă să plătească aproximativ 70 de milioane de euro, notează presa din Anglia. Rangnick, care are un ochi fantastic la jucători, e convins că Vlahovic are tot ce îi trebuie pentru a se transforma într-un golgheter veritabil și în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.
Germanul insistă pentru Vlahovic și pentru că acesta poate fi adus încă din iarnă, în timp ce, în cazul lui Haaland, ar fi trebuit să se așteaptă fereastra de mercato de la finalul sezonului, când clauza de 75 de milioane de euro din contractul cu Dortmund va deveni activă. Foarte posibil ca Rangnick să se gândească și la propriul interes în cazul transferului Vlahovic: îl poate avea la dispoziție din ianuarie și obiectivul fixat - locul 4 în Premier League - ar deveni mult mai ușor cu un alt gogheter lângă Ronaldo. Rangnick preferă sistemul 4-4-2 și am putea să asistăm la anumite schimbări de modul, chiar dacă lotul "diavolilor" pare că se pretează cel mai bine la 4-2-3-1 sau 4-3-3. Trebuie spus că, potrivit Mirror, Rangnick are în contract "un bonus uriaș" dacă duce echipa în preliminariile Ligii Campionilor, iar Vlahovic ar putea fi un jucător cheie în atingerea acestui obiectiv.
Bătălia pentru Vlahovic va fi însă acerbă, în contextul în care mai multe formații cu greutate din Europa, printre care și Juventus, îl urmăresc pe tânărul fotbalist.
Cifrele lui Dusan Vlahovic, în 2021
Din cauza unor probleme cu viza, Ralf nu va putea fi pe bancă la derby-ul dintre Chelsea și Manchester United, programat duminică, de la ora 16:30 (în direct pe Eurosport 1). Astfel, primul meci al lui Rangnick pe banca lui Man United ar putea fi un alt derby, cel cu Arsenal, programat în etapa intermediară de săptămâna viitoare, pe Old Trafford.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53