Oficialii lui PSG simt că echipa nu are nicio perspectivă cu Pochettino, care e super-tentat să plece la Manchester United, astfel că s-a trecut la discuții foarte serioase cu Zidane pentru preluarea formației din capitala Franței. Inițial, fostul antrenor al lui Real Madrid a refuzat o discuție în acest sens, dorind să antreneze, de la finalul lui 2022 naționala, dar între timp lucrurile s-au schimbat. Cel puțin asta anunță presa din Franța și Spania, care notează că părțile deja s-au întâlnit, Zizou fiind mult mai deschis să vină la Paris decât era în urmă cu mai multe zile, când a fost contactat de reprezentanții lui Al Khelaifi.
Conducerea de pe Parc de Princes nu îl vede pe Zizou doar un tehnician excepțional, un garant al performanțelor, dar și un element cheie în prelungirea contractului lui Mbappe. Kylian a refuzat toate ofertele de până acum de prelungire și, din ianuarie, când intră în ultimele 6 luni de contract, poate semna cu oricine (urmând a ajunge la viitorul club din vară). Real Madrid pare destinația cea mai probabilă, dar eventuala "descălecare" a lui Zidane ar putea schimba semnificativ datele problemei. Atacantul de 22 de ani vrea în primul rând să ajungă pe Bernabeu pentru că acolo a strălucit idolul său, Zidane. Acum, având perspectiva de a lucra sub comanda lui Zizou, lucrurile se pot îndrepta în cu totul altă direcție, a prelungirii cu PSG. Cel puțin asta este cartea pe care o joacă Al Khelaifi, care e gata să îi ofere tehnicianului un salariu uriaș. Acesta a refuzat săptămâna trecută un salariu de peste 20 de milioane de euro de la United, dar se pare că proiectul PSG e mai interesant din toate punctele de vedere, inclusiv financiar.
CITEȘTE ȘI:
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
ACUM 8 ORE
VAN DER VAART ÎL DISTRUGE PE MESSI: "ȚIE NU ÎȚI E RUȘINE!?". CADRUL INCREDIBIL SURPRINS ÎN CITY-PSG

Zidane îi cere lui PSG să renunțe la Leonardo

Presa din Vest anunță că discuțiile dintre Zidane și reprezentanții lui PSG au avansat ieri, dar francezul a pus o condiție importantă pentru a semna. Clubul trebuie să renunțe la directorul sportiv Leonardo, pe care francezul nu îl vrea lângă el. Cei doi au avut câteva discuții în contradictoriu în trecut, dar principalul motiv e legat de influența pe care sud-americanul o are la club. Zidane vrea să aibă statutul de manager general, să decidă tot ce ține de partea sportivă, și știe că i-ar fi imposibil să coabiteze cu Leonardo. Acesta din urmă are o relație foarte bună cu Al Khelaifi, astfel că nu se știe încă în ce măsură gruparea franceză ar fi dispusă să renunțe la el.
"Condiția lui Zidane de a semna cu PSG", titrează sport.es, care apoi detaliază: "Fostul antrenor de la Real Madrid a pus o condițid importantă pentru a semna cu PSG. Zidane e dispus să continue negocierile și să spună "da" atâta vreme cât are garanții că Leonardo va fi concediat. Motivul e legat de faptul că brazilianul are o putere mare la club, iar Zidane vrea să aibă libertate totală și să nu trebuiască să dea raport nimănui. Știe că i-ar fi greu să lucreze cu Leonardo, care are o influență enormă, atât în rândul jucătorilor, cât și a altor oameni importanți de la club, astfel că Zizou vrea să fie sigur că are putere absolută", notează sport.es.
"Zidane, la originea unei revoluții în proiectul PSG?", notează și francezii de la le10sport.com. "Fosta glorie a "cocoșilor" nu e entuziasmat de ideea de a colabora cu Leonardo și și-ar dori mână liberă în tot ceea ce ține de pregătirea echipei și transferuri, ca un manager general. "Palmaresul" directorului sportiv în timpul în care Tuchel sau Pochettino s-au aflat pe banca parizienilor nu pledează în favoarea lui", completează jurnaliștii sursei citate.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
ACUM 15 ORE
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
IERI LA 17:24