Manchester City - PSG s-a terminat 2-1, iar finalul meciului a arătat o formație franceză anesteziată, incapabilă să pună probleme. Ce a deranjat cel mai mult a fost că tridentul ofensiv de vis - Messi, Mbappe, Neymar - pare defazat în multe momente. Cei trei nu doar că fac foarte rar faza defensivă, dar par de multe ori extrem de indolenți. O imagine a făcut vâlvă pe rețelele de socializare, cei trei super-atacanți fiind surprinși pe final, plimbându-se pe teren, la un atac al lui City. Asta în condițiile în care scorul era doar 2-1, iar PSG putea să spere la ceva din această dispută.
Messi a fost cel mai slab de pe teren (a luat 4 în L'Equipe), iar atitudinea sa l-a enervat peste măsură pe Van der Vaart. Legendarul mijlocaș ofensiv olandez nu înțelege cum un fotbalist cu un așa pedigree, care e pe punctul să ia al 7-lea Balon de Aur, poate fi atât de dezinteresat și își poate susține atât de puțin colegi. Ca o comparație, Ronaldo, care este mai în vârstă, e ca un leu pe teren, chiar dacă de multe ori nu are realizări. Dar, la nivel de atitudine, este într-o altă ligă decât Messi, crede Van der Vaart.
Premier League
Șeicii de la City se gândesc deja la viitor! Cine e favorit să-i ia locul lui Guardiola în 2023
ACUM 9 ORE
"Încep să mă enervez pe Messi. Și este păcat, pentru că un fotbalist ca el nu se va mai naște vreodată. A arătat indolență de când era la Barcelona, sub Koeman. E un refuz de a juca și nu e potrivit pentru un asemenea jucător. Când îl vezi pe Ronaldo cum se luptă și cum face tot ce depinde de el să își ducă echipa la alt nivel și apoi te uiți cum Messi se plimbă pe teren, mă gândesc: "Nu îți e rușine?!". E mare păcat", a spus Van der Vaart, fostul mare jucător de la Ajax, Real Madrid sau Tottenham, citat de Marca.
CITEȘTE ȘI:
CEI 3 EROI NEAȘTEPTAȚI CARE AU ULUIT ÎN ACTUALUL SEZON DE CHAMPIONS LEAGUE

Hargreaves, după City - PSG 2-1

Owen Hargreaves, fostul mare mijlocaș al lui Bayern, a rămas impresionat de modul în care Guardiola a gândit meciul. Victoria lui Pep nu a fost întâmplătoare, în contextul în care l-a învins pe Pochettino pentru a 13-a oară. În fața niciunui alt antrenor catalanul nu a reușit atât de multe victorii, în întreaga sa carieră.
"A fost un "masterclass" din partea lui Guardiola și a lui Manchester City", a spus fostul mijlocaș BT Sport, pentru ca apoi să dezvolte: "City a jucat perfect și asta în condițiile în care Phil Foden și Kevin de Bruyne au lipsit (n.r. și Grealish, un alt fotbalist foarte important pentru "cetățeni", a absentat, fiind la rândul lui accidentat). Messi și Neymar au părăsit terenul gândindu-se: "Mi-aș dori să joc într-o echipă ca asta". A fost minunat să o văd pe City așa. S-a terminat 2-1, dar ar fi putut fi un scor mult mai drastic, la cum s-a jucat", a adăugat Hargreaves.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Cum arată echipa ideală a anului 2021. PSG, cei mai mulți jucători în trupa anunțată de IFFHS
ACUM 12 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 15-a din Premier League
ACUM 14 ORE