UPDATE
Raphael Varane este noul jucător al lui Manchester United. Englezii au anunțat oficial că au ajuns la un acord pentru transferul fundașului de la Real Madrid.
"Avem un acord de principiu pentru transferul lui Raphael Varane la United", au scris englezii pe contul oficial de Twitter al clubului.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM O ZI
Știrea inițială
Raphael Varane s-a antrenat astăzi cu Real Madrid, dar este foarte probabil ca aceasta să fi fost ultima sa prezență la cenrul de la Valdebebas. Presa engleză anunță că transferul fundașului la Manchester United este doar o chestiune de timp, toate părțile ajungând la un acord de principiu pentru perfectarea mutării.
Conform manchestereveningnews.uk, Varane s-a înțeles deja cu Unitred în privința contractului și urmează să se deplaseze în Anglia pentru a efectua vizita medicală. Vor mai trece însă câteva zile până la semnarea actelor, deoarece francezul va trebui să stea în carantină după ce va ateriza pe tărâm britanic.

Raphael Varane va semna cu Manchester United

În privința sumei de transfer, jurnaliștii englezi estimează că United va achita în jur de 50 de milioane de €. Suma nu este pe măsura valorii fotbalistului, dar Real Madrid a acceptat-o în cele din urmă pentru a nu risca să-l piardă gratis pe Varane în vara viitoare, când contractul său cu gruparea de pe Bernabeu urma să expire.
Așadar, Manchester United dă a 2-a lovitură pe piața de mercato în această vară, după transferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. Ole Gunnar Solskjaer a semnat și el un nou contract cu "diavolii", astfel că United are toate motivele să spere că în sezonul viitor se poate încorona din nou campioană în Premier League.
În schimb, Real Madrid va avea de suferit după plecarea lui Varane. În acestă vară, madrilenii l-au pierdut și pe Sergio Ramos, care a plecat liber la PSG. Venirea lui David Alaba va aduce un plus de valoare și experiență în defensivă, dar pierderea unui cuplu de fundași centrali care a fost atât de solid în ultimii 10 ani poate afecta orice echipă, indiferent de ce este adus în loc.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13