Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul de clasă al lui Shaqiri, după ce un antrenor a spus că "nu este campion"

Ion Alexandru

Actualizat 10/07/2020 la 10:36 GMT+3

Xherdan Shaqiri le-a răspuns cu stil contestatarilor. În ultima vreme, Arno Rossini, fost antrenor elvețian, spusese că mijlocașul ofensiv nu merită trofeele cucerite, pentru că le-a ajutat prea puțin pe Bayern și Liverpool.

Klopp nu i-a mai oferit în ultima perioadă șanse lui Shaqiri

Credit imagine: Getty Images

Shaqiri tocmai și-a trecut în palmares titlul în Premier League, după ce anul trecut cucerea și Champions League în tricoul "cormoranilor". În trecut, elvețianul a cucerit două titluri în Bundesliga și un trofeu al Ligii Campionilor, în tricoul lui Bayern. Un palmares mincinos, crede Rossini, care e de părere că mijlocașul a avut marea șansă de a face parte din formații excepționale, aflate în vârf de form. Aportul său la aceste performanțe este, însă, minim, crede antrenorul de 63 de ani.
"Xherdan nu e un campion. E un jucător bun, care a avut norocul să fie un soldat în formații câștigătoare. În 10 ani de acum înainte, nu știu câți o să își mai aducă aminte de el și de ce a făcut pentru echipele grozave în care a jucat", a spus Arno Rossini, conform Anfield Edition.
Shaqiri a răspuns la aceste critici cu stil, postând pe rețelele de socializare o imagine cu cele 17 trofee câștigate de-a lungul carierei. Poate că nu a contribuit decisiv la cucerirea lor, dar e lesne de înțeles că elvețianul e un jucător important, care și-a ajutat cât a putut formațiile, când s-a apelat la el.
Shaqiri

Shaqiri, într-o situație delicată la Liverpool

În ultima perioadă s-a speculat pe seama faptului că micuțul mijlocaș va dori să își găsească un alt angajament din această vară, nemulțumit că prinde tot mai rar echipa la Liverpool.
De altfel, Shaqiri a fost ultima oară titular într-o partidă din campionat cu Watford, în etapa a 17-a. De atunci au trecut 7 luni, lucru care l-a surprins inclusiv pe Klopp.
"Au trecut 7 luni de când nu a fost titular? Scuze, Shaq! A fost și accidentat în vreo două rânduri", a spus Klopp, în stilu-i caracteristic. Relația dintre tehnicianul german și mijlocaș e una excelentă, doar că Liverpool dispune în prezent de o formație extrem de puternică, astfel că cineva care nu e la 100% din punct de vedere fizic nu are vreo șansă să prindă minute.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo