Shaqiri tocmai și-a trecut în palmares titlul în Premier League, după ce anul trecut cucerea și Champions League în tricoul "cormoranilor". În trecut, elvețianul a cucerit două titluri în Bundesliga și un trofeu al Ligii Campionilor, în tricoul lui Bayern. Un palmares mincinos, crede Rossini, care e de părere că mijlocașul a avut marea șansă de a face parte din formații excepționale, aflate în vârf de form. Aportul său la aceste performanțe este, însă, minim, crede antrenorul de 63 de ani.
"Xherdan nu e un campion. E un jucător bun, care a avut norocul să fie un soldat în formații câștigătoare. În 10 ani de acum înainte, nu știu câți o să își mai aducă aminte de el și de ce a făcut pentru echipele grozave în care a jucat", a spus Arno Rossini, conform Anfield Edition.
Shaqiri a răspuns la aceste critici cu stil, postând pe rețelele de socializare o imagine cu cele 17 trofee câștigate de-a lungul carierei. Poate că nu a contribuit decisiv la cucerirea lor, dar e lesne de înțeles că elvețianul e un jucător important, care și-a ajutat cât a putut formațiile, când s-a apelat la el.
Premier League
Se trezeşte Liverpool! Klopp încearcă să dea lovitura pe final de mercato: oferta oficială făcută
27/08/2021 LA 07:07
https://i.eurosport.com/2020/07/10/2847810.png

Shaqiri, într-o situație delicată la Liverpool

În ultima perioadă s-a speculat pe seama faptului că micuțul mijlocaș va dori să își găsească un alt angajament din această vară, nemulțumit că prinde tot mai rar echipa la Liverpool.
De altfel, Shaqiri a fost ultima oară titular într-o partidă din campionat cu Watford, în etapa a 17-a. De atunci au trecut 7 luni, lucru care l-a surprins inclusiv pe Klopp.
"Au trecut 7 luni de când nu a fost titular? Scuze, Shaq! A fost și accidentat în vreo două rânduri", a spus Klopp, în stilu-i caracteristic. Relația dintre tehnicianul german și mijlocaș e una excelentă, doar că Liverpool dispune în prezent de o formație extrem de puternică, astfel că cineva care nu e la 100% din punct de vedere fizic nu are vreo șansă să prindă minute.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
Curățenie la Liverpool! După Shaqiri, Klopp renunță la alți 4 jucători
23/08/2021 LA 08:44
Premier League
Liverpool a acceptat oferta pentru Shaqiri! "Suntem fericiți să anunțăm că am ajuns la un acord"
23/08/2021 LA 06:28