Tehnicianul de 63 de ani îl apreciază pe micuțul mijlocaș de buzunar al lui Liverpool până la un punct. Acesta nu a arătat niciodată că are calități care să îl transforme într-un fotbalist world class și doar circumstanțele au făcut ca el să adune atât de multe trofee.
Shaqiri tocmai și-a trecut în palmares titlul în Premier League, după ce anul trecut cucerea și Champions League în tricoul "cormoranilor". În trecut, elvețianul a cucerit două titluri în Bundesliga și un trofeu al Ligii Campionilor, în tricoul lui Bayern.

Valoarea lui Shaqiri, departe de performanțele lui Bayern și Liverpool

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Un palmares mincinos, crede Rossini, care e de părere că mijlocașul a avut marea șansă de a face parte din formații excepționale, aflate în vârf de form. Aportul său la aceste performanțe este, însă, minim, crede antrenorul de 63 de ani.
"Xherdan nu e un campion. E un jucător bun, care a avut norocul să fie un soldat în formații câștigătoare. În 10 ani de acum înainte, nu știu câți o să își mai aducă aminte de el și de ce a făcut pentru echipele grozave în care a jucat", a spus Arno Rossini, conform Anfield Edition.
Shaqiri a evoluat în doar 174 minute în acest sezon pentru Liverpool, marcând un gol. De altfel, nemulțumit de faptul că Jurgen Klopp nu îi oferă mai multe șanse, micuțul mijlocaș a anunțat că se va despărți la finalul sezonului de trupa de pe Anfield, urmând a da curs unei provocări unde va avea oportunitatea să evolueze constant.
Sezonul 2017-2018 a fost cel mai productiv pentru elvețian în tricoul noii campioane a Angliei. Atunci, Klopp i-a oferit multă încredere, iar elvețianul a jucat peste 3000 de minute, reușind 8 goluri și 9 assisturi.
Liverpool va evolua pentru prima oară din postura de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani joi, în direct la Eurosport 1 și Eurosport Player, de la 22:15. "Cormoranii" se deplasează pe Etihad pentru confruntarea cu City, care îi va oferi celebra "gardă de onoare".
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22