Tehnicianul de 63 de ani îl apreciază pe micuțul mijlocaș de buzunar al lui Liverpool până la un punct. Acesta nu a arătat niciodată că are calități care să îl transforme într-un fotbalist world class și doar circumstanțele au făcut ca el să adune atât de multe trofee.
Shaqiri tocmai și-a trecut în palmares titlul în Premier League, după ce anul trecut cucerea și Champions League în tricoul "cormoranilor". În trecut, elvețianul a cucerit două titluri în Bundesliga și un trofeu al Ligii Campionilor, în tricoul lui Bayern.

Valoarea lui Shaqiri, departe de performanțele lui Bayern și Liverpool

Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
Un palmares mincinos, crede Rossini, care e de părere că mijlocașul a avut marea șansă de a face parte din formații excepționale, aflate în vârf de form. Aportul său la aceste performanțe este, însă, minim, crede antrenorul de 63 de ani.
"Xherdan nu e un campion. E un jucător bun, care a avut norocul să fie un soldat în formații câștigătoare. În 10 ani de acum înainte, nu știu câți o să își mai aducă aminte de el și de ce a făcut pentru echipele grozave în care a jucat", a spus Arno Rossini, conform Anfield Edition.
Shaqiri a evoluat în doar 174 minute în acest sezon pentru Liverpool, marcând un gol. De altfel, nemulțumit de faptul că Jurgen Klopp nu îi oferă mai multe șanse, micuțul mijlocaș a anunțat că se va despărți la finalul sezonului de trupa de pe Anfield, urmând a da curs unei provocări unde va avea oportunitatea să evolueze constant.
Sezonul 2017-2018 a fost cel mai productiv pentru elvețian în tricoul noii campioane a Angliei. Atunci, Klopp i-a oferit multă încredere, iar elvețianul a jucat peste 3000 de minute, reușind 8 goluri și 9 assisturi.
Liverpool va evolua pentru prima oară din postura de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani joi, în direct la Eurosport 1 și Eurosport Player, de la 22:15. "Cormoranii" se deplasează pe Etihad pentru confruntarea cu City, care îi va oferi celebra "gardă de onoare".
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
IERI LA 07:32
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38