Raul Jimenez a suferit o fractură de craniu în urma unui contact cu David Luiz, într-un meci Arsenal-Wolverhampton, disputat pe 29 noiembrie 2020. Atacantul "lupilor" a fost transportat de urgență la spital și operat, crezându-se că acest sezon este încheiat pentru el.
Totuși, mexicanul are șanse să revină pe teren în această stagiune, deoarece a revenit deja la antrenamentele echipei lui Nuno Espirito Santo. Jimenez nu se antrenează la intensitate maximă și nu participă la exercițiile care presupun contact fizic, dar o poate face cu mingea, ceea ce este oricum o veste bună.
Urmările accidentări oribile suferite de mexican sunt încă vizibile pe capul său și probabil va trebui să joace de acum înainte purtând o cască specială, cum au făcut în trecut Petr Cech sau Cristian Chivu.
Premier League
Liverpool, sfătuită să transfere starul unei adversare din Anglia "ca să nu fie veșnic pe locul 2"
24/12/2021 LA 10:57

Raul Jimenez a revenit la antrenamentele lui Wolves

Nuno Espirito Santo se simte încrezător că Jimenez este pe drumul cel bun, dar nu a putut oferi detalii cu privire la momentul revenirii jucătorului pe teren.
"Se simte bine și am decis, împreună cu medicul,că acesta este cel mai bun paspentru a-l integra în anumite părți ale sesiunilor de antrenament. Pregătirea individuală poate deveni greu de manevrat, dar mai trebuie să așteptăm. Revenirea lui va depinde de modul în care reacționează la anumite situații și exerciții, la lucruri pe care nu le-a făcut înainte.", a declarat antrenorul portughez de la Wolves.
Raul Jimenez a ajuns la Wolverhampron în sezonul 2018-2019, fiind împrumutat de Benfica. În vara lui 2019, echipa de pe Molineux l-a transferat definitiv pentru 38 de milioane de €, mexicanul semnând un contract până în 2024. Atacantul a jucat în total 110 meciuri pentru "lupi", marcând 47 de goluri și oferind 11 assist-uri.
Jimenez este un om de bază și la naționala Mexicului, pentru care a jucat de 86 de ori, marcând 26 de golrui.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Premier League
Leeds – Wolves 0-1 | Victoria realismului asupra idealismului
20/10/2020 LA 07:56
Premier League
Raul Jimenez este dorit de Manchester United, Real Madrid și Barcelona. Cine oferă mai mult?
02/05/2020 LA 08:07