Roy Keane, fost căpitan al lui Manchester United pentru opt ani, a spus că îi înțelege pe jucătorii de la cluburile de top care nu sunt de acord să li se reducă salariile, mai ales când echipele cu pricina “au în spate un miliardar”. Arsenal a ajuns la un acord cu aproape toți jucătorii echipei ca salariile să le fie reduse cu 12.5% până în martie 2021.
Managerul Mikel Arteta a intervenit pentru ca jucătorii să se înțeleagă cu conducerea clubului, cea care a promis bonusuri importante de performanță. Trei jucători au refuzat însă oferta clubului. Singurul nume menționat fiind cel al lui Mesut Ozil, cel care are și cel mai mare salariu din lotul echipei, 350.000 de lire pe săptămână.

Roy Keane, de partea fotbaliștilor care refuză reducerea salariilor

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Harry Maguire, făcut praf după bucuria de la golul cu Albania: "Credea că le-a închis gura? Penibil"
13/11/2021 LA 07:20
Keane este de părere că jucătorii de la cluburile de top nu ar trebui să fie supuși presiunii financiare.
Nu știu cum aș fi gestionat eu situația asta, dar am multă simpatie pentru jucătorii care refuză reducerea salariilor. Mulți fotbaliști sunt criticați… dar eu vorbesc despre jucătorii de la cluburile cu adevărat mari care au patroni bogați și multă presiune de a-și reduce salariile. Eu nu aș accepta dacă aș juca acum la unul dintre cluburile mari din Premier League. Nu e treaba nimănui ce fac ei cu salariile lor și nu cred că jucătorii trebuie supuși acestei presiuni, mai ales la cluburile mari. Au semnat un contract și trebuie respectat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona i-a spus "ADIO" lui Messi! Cele 38 de recorduri lăsate în spate de decarul argentinian
06/08/2021 LA 10:47
Premier League
"Să-și ia gândul de la titlu!" Roy Keane, ultimatum pentru Solskjaer în privința unui fotbalist
03/05/2021 LA 06:24