"Titan Thomas" și "Rolls Royce Thomas" sunt doar două dintre titlurile date azi de presa engleză, jurnaliștii britanici fiind încântați de modul în care mijlocașul lui Arteta a evoluat. Și Roy Keane a fost impresionat de modul în care fostul jucător al lui Ateltico Madrid s-a descurcat în fața fostei echipe și l-a comparat pe "tunar" cu Patrick Vieira. Diferența în meci s- făcut la mijloc, acolo unde Partey a fost cu multe clase peste Pogba, un fotbalist extrem de mediatizat, dar cu realizări tot mai puține.
"Când vezi un jucător live, atunci poți să îl judeci, poți să îți formezi o părere completă despre el. Cu cât mă uit mai mult la Partey, cu atât îmi doresc mai mult să îl fi transferat United. Cred că acest băiat are o șansă să ajungă la nivelul lui Patrick Vieira. E mare, e puternic, e agresiv, poate pasa în față. E excepțional ce reușește pe teren și cât echilibru îi dă lui Arsenal. E cel mai bun mijlocaș pe care l-au avut în ultimii 10 ani", a spus Roy Keane, după confruntarea United - Arsenal.
Cifrele lui Thomas Partey în disputa cu United
Romanian Liga I
Ce scriu englezii despre interesul lui Arsenal pentru jucătorul de la FCSB: "Transferul poate reuși"
22/11/2021 LA 15:45

Arsenal a dat lovitura cu Thomas Partey

Ghanezul de 27 de ani, Thomas Partey, a fost obiectul celui mai scump transfer din "deadline day". Crescut de Atletico Madrid, acesta a ajuns la Arsenal pentru 45 milioane de lire (50 de milioane de euro).
Partey e piesa lipsă dintr-un puzzle aproape perfect la Arsenal, care acum va avea cu siguranţă o altă forţă în Premier League.
Mijlocaşul aduce mult echilibru la într-o zonă în care "tunarii" sufereau, defensiva urmând a fi mult mai sigură având în faţă un închizător de asemenea calibru.
Paul Merson, fostul mare jucător al londonezilor, s-a declarat extrem de bucuros de achiziţia făcută şi e convins că echipa sa de suflet a dat marea lovitură.
"E un jucător de mare valoare. Aproape că am căzut de pe scaun când am aflat că se face. 45 de milioane de lire pentru un asemenea jucător nu cred că e deloc mult. Aduce foarte multă calitate la nivelul primului "11", sunt sigur de asta", a spus Merson pentru Sky Sports.
Partey evolua din 2013 la Atletico Madrid şi a debutat acum 5 ani la prima echipă, unde a adunat 188 de selecții.
Mijlocașul a primit 2,5 milioane de lire la semnătură, drept primă de instalare şi va câştiga pe Emirates 260.000 lire/săptămână.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Joel Glazer a dat ordin ca Zidane să fie adus la United. Salariu uriaș + 2 super-transferuri promise
21/11/2021 LA 10:07
Premier League
Motivele pentru care Arteta și Klopp au fost despărțiți cu greu după o ceartă la marginea terenului
21/11/2021 LA 07:31