"Titan Thomas" și "Rolls Royce Thomas" sunt doar două dintre titlurile date azi de presa engleză, jurnaliștii britanici fiind încântați de modul în care mijlocașul lui Arteta a evoluat. Și Roy Keane a fost impresionat de modul în care fostul jucător al lui Ateltico Madrid s-a descurcat în fața fostei echipe și l-a comparat pe "tunar" cu Patrick Vieira. Diferența în meci s- făcut la mijloc, acolo unde Partey a fost cu multe clase peste Pogba, un fotbalist extrem de mediatizat, dar cu realizări tot mai puține.
"Când vezi un jucător live, atunci poți să îl judeci, poți să îți formezi o părere completă despre el. Cu cât mă uit mai mult la Partey, cu atât îmi doresc mai mult să îl fi transferat United. Cred că acest băiat are o șansă să ajungă la nivelul lui Patrick Vieira. E mare, e puternic, e agresiv, poate pasa în față. E excepțional ce reușește pe teren și cât echilibru îi dă lui Arsenal. E cel mai bun mijlocaș pe care l-au avut în ultimii 10 ani", a spus Roy Keane, după confruntarea United - Arsenal.
Cifrele lui Thomas Partey în disputa cu United
Cupa Mondială FIFA
Gabriel Jesus a fost operat după accidentarea de la Mondial! Mesajul superb primit de la Ronaldo
IERI LA 20:02

Arsenal a dat lovitura cu Thomas Partey

Ghanezul de 27 de ani, Thomas Partey, a fost obiectul celui mai scump transfer din "deadline day". Crescut de Atletico Madrid, acesta a ajuns la Arsenal pentru 45 milioane de lire (50 de milioane de euro).
Partey e piesa lipsă dintr-un puzzle aproape perfect la Arsenal, care acum va avea cu siguranţă o altă forţă în Premier League.
Mijlocaşul aduce mult echilibru la într-o zonă în care "tunarii" sufereau, defensiva urmând a fi mult mai sigură având în faţă un închizător de asemenea calibru.
Paul Merson, fostul mare jucător al londonezilor, s-a declarat extrem de bucuros de achiziţia făcută şi e convins că echipa sa de suflet a dat marea lovitură.
"E un jucător de mare valoare. Aproape că am căzut de pe scaun când am aflat că se face. 45 de milioane de lire pentru un asemenea jucător nu cred că e deloc mult. Aduce foarte multă calitate la nivelul primului "11", sunt sigur de asta", a spus Merson pentru Sky Sports.
Partey evolua din 2013 la Atletico Madrid şi a debutat acum 5 ani la prima echipă, unde a adunat 188 de selecții.
Mijlocașul a primit 2,5 milioane de lire la semnătură, drept primă de instalare şi va câştiga pe Emirates 260.000 lire/săptămână.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Fotbalistul pe care a pus ochii Arteta vine din Ucraina! Shakhtar cere 75 de milioane de euro
08/11/2022 LA 16:59
Europa League
Cum arată cotele la câștigarea Europa League, după tragerea la sorți a duelurilor din 16-imi
07/11/2022 LA 13:00