Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, victorie în derby-ul cu Manchester United! Golul lui Aubameyang, decisiv pe Old Trafford

Cosmin Cioboata

Publicat 01/11/2020 la 20:25 GMT+2

Arsenal s-a impus la limită în derby-ul cu Manchester United, scor 1-0, grație golului marcat de Aubameyang, din lovitură de la 11 metri.

Aubameyang, starul lui Arsenal

Credit imagine: SID

Arsenal a început mult mai bine derby-ul de pe Old Trafford și a avut ocaziile mai periculoase în prima repriză. Thomas Partey, sosit recent de la Atletico, a fost foarte activ în linia mediană a "tunarilor" și chiar a lovit bara transversală, cu un șut de la marginea careului.
United n-a contat aproape deloc pe faza ofensivă, în prima parte, lucru pe care îl arată și statisticile. În primele 45 de minute, "diavolii" au șutat o singură dată către poartă
În schimb, Partey a strălucit în tabăra lui Arsenal, în prima repriză. Mijlocașul a reușit cele mai multe pase, per total (33), cele mai multe pase în jumătatea adversă (23), cele mai multe treceri pe lângă adversar (3) și cele mai multe recuperări (8).

Aubameyang, decisiv în derby-ul Manchester United - Arsenal

Manchester United a mai echilibrat partida după pauză, însă cea care a dat lovitura a fost Arsenal. Pogba l-a faultat pe Bellerin în careu, iar arbitrul n-a stat pe gânduri și a dictat lovitură de la 11 metri. Aubameyang a transformat impecabil, cu un șut în stânga lui De Gea.
picture

Manchester United - Arsenal | Aubameyang deschide scorul din penalty

United s-a aruncat în ofensivă, în speranța unui gol egalizator, dar defensiva lui Arsenal a rezistat excelent. S-a încheiat 1-0 pentru trupa lui Arteta, care a urcat pe locul 8 în Premier League, după 7 meciuri disputate. De cealaltă parte, United se află pe locul 15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo