Extrem de tehnic, Cîrjan a ajuns în toamnă la formaţia londoneză şi deja s-a făcut remarcat la Arsenal U18. Here is The City notează că suporterii formaţiei urmăresc cu mare interes partidele micilor "tunari", mai ales că Arteta e un tehnician curajos, care dă şanse multe tinerilor. Astfel, Cîrjan a fost remarcat de fani, aceştia fiind convinşi că în următorii ani internaţionalul nostru poate să fie o soluţie viabilă pentru echipa mare.
"Fanii lui Arsenal sunt impresionaţi de jocul romănului, considerându-l noul Gică Hagi", e concluzia sursei citate.

Cîrjan trebuia să ajungă la Arsenal din 2018

Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
17/01/2022 LA 10:34
Cătălin Cîrjan (17 ani) a oferit după ce a ajuns la Londra un interviu pentru revista Arsenal Academy, în care a vorbit despre cum a ajuns în Anglia și cum a evoluat jocul său din ultima perioadă.
Viitorul Domnești e echipa unde s-a făcut remarcat în ultimii ani, iar Arsenal l-a transferat. Acesta ar fi trebuit să ajungă la clubul londonez încă de acum un an, dar s-a accidentat și acest lucru i-a amânat plecarea pe Emirates.
"Este primul meu sezon la Arsenal de când m-am mutat din România și vreau cu orice preț să mă impun. Au existat multe cluburi care m-au dorit în vară, dar visul meu a fost întotdeauna să joc aici. Impresarul meu și familia au știut de la bun început ce îmi doream, așa că am refuzat toate celelalte oferte", a spus Cîrjan pentru revista Arsenal Academy.

Povestea lui Cătălin Cîrjan, ajuns pe Emirates de la Domnești!

Monitorizat de mai multe formaţii cu greutate de pe "bătrânul continent", Cîrjan a ales fără să stea pe gânduri Arsenal. Chiar dacă echipa mare nu a mai avut rezultate mari în ultimii ani, puştiul român e îndrăgostit de filosofia ofensivă a "tunarilor".
Juniorul lui Arsenal a recunoscut că și-a dorit încă de când era la grădiniță să joace pentru "tunari". La acea vreme, purta cu mândrie tricoul unui idol de pe Emirates:
Din prima zi în care am ajuns la academie, am știut că locul meu este aici și că acesta este clubul unde pot ajunge la cel mai înalt nivel. Am visat să joc aici încă de la vârsta de cinci ani, când purtam cu mândrie tricoul lui Thierry Henry. Sunt gata să fac totul pentru a-mi îndeplini visul! | Cătălin Cîrjan
Cătălin Cîrjan a ajuns la Academia lui Arsenal în a doua parte a lui 2019 și poartă tricoul cu numărul 10 la Arsenal U18. Cîrjan a fost luat de Arsenal și, din luna decembrie, când a împlinit vârsta de 17 ani, a semnat un contract de profesionist.

La 10 ani juca în Liga 4

Fostul decar al celor din Domnești a jucat la nivelul ligii a treia din România încă de la vârsta de 13 ani. El este dreptaci, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate evolua oriunde în linia mediană, lovind foarte bine mingea și cu stângul.
Interesant este că a debutat în Liga a 4-a, în echipa de seniori, pe când avea numai 10 ani. Legătura sa cu fotbalul a început încă de când avea 2 ani și mergea la meciurile echipei Sportul Studențesc, alături de fratele său mai mare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53