Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo și-a anunțat colegii că pleacă la City. Lui Rooney nu îi vine să creadă

Cristian Mihală

Actualizat 27/08/2021 la 08:01 GMT+3

O legendă la Manchester United, Cristiano Ronaldo se va transfera aproape sigur în această săptămână la Manchester City. Wayne Rooney, fostul coleg al său de la United, încă nu crede că CR7 e capabil de o asemenea trădare.

Cristiano Ronaldo infografica - Manchester City

Credit imagine: Eurosport

Ruptura dintre Ronaldo și Juventus e totală și ireversibilă. Pe de-o parte, noul antrenor, Allegri, nu îl mai dorește pe portughez, considerându-l responsabil pentru faptul că s-a despărțit de "Bătrâna Doamnă" în 2019. Pe de altă parte, lusitanul vrea să meargă la o formație unde să aibă șanse la Champions League, competiție în care piemontezii au devenit outsideri, fiind extrem de slabi de la mijloc în sus.
Potrivit reputatului jurnalist Fabrizio Romano, cunoscut pentru faptul că dă întotdeauna informații corecte, care se verifică ulterior, starul lui Juve i-a anunțat deja pe colegii din vestiarul torinezilor că va pleca. Jorge Mendes, agentul său, s-a înțeles deja cu City asupra salariului, dar englezii sperau că îl pot aduce gratis. Nu se va întâmpla așa, italienii dorind aproximativ 25-30 de milioane de euro pentru transfer. În contextul ratării transferului lui Kane, Guardiola va opta aproape sigur pentru acest transfer, astfel că pare o chestiune de ore până când mutarea va fi oficializată.
Trebuie spus că în presa din Vest s-a discutat și de posibilitatea ca Ronaldo să ajungă la PSG, alături de Messi, în contextul în care transferul lui Mbappe la Real Madrid prinde tot mai mult contur. Această ipoteză a fost demontată total aseară de patronul francezilor, Al Khelaifi, care a spus răspicat că CR7 nu va ajunge pe Parc des Princes.
În consecință, City e singura formație care și-l dorește și și-l permite, astfel că lusitanul va reveni, aproape sigur, în cel mai puternic campionat din lume.
Manchester City - Arsenal va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1

Rooney încă nu crede că Ronaldo e capabil să "trădeze"

Venirea lui Ronaldo pe Etihad e o lovitură mare pentru Manchester United, din două puncte de vedere. Înainte de toate, prăpastia dintre campioană și formația lui Solskjaer pare să se adâncească și mai mult, astfel că doar o minune va aduce titlul pe Old Trafford, mai ales că Liverpool și Chelsea par în acest moment și ele peste United. Dar, poate mai important pentru fani, e vorba de o "trădare", în contextul în care CR7 e văzut în continuare ca o legendă a "diavolilor".
Portughezul a jucat în Teatrul Viselor între 2003 și 2009, cucerind nu mai puțin de 9 trofee. Dintre acestea, cea mai importantă e, evident, Liga Campionilor din 2008.
Fost coleg cu CR7 în toată acea perioadă, Wayne Rooney, fosta glorie a lui Man United, refuză să creadă că mutarea se va face. Fostul vârf consideră că îl știe pe lusitan suficient de bine și crede că acesta nu ar putea să le ofere un asemenea "cadou" fanilor lui United.
"Nu cred că se va face. Cristiano a lăsat o moștenire importantă la United, mă gândesc mai degrabă că va ajunge la PSG. Pe de altă parte, e fotbal și se poate întâmpla orice. Mari jucători din istoria lui United au plecat la rivală: Schmeichel la City, Andy Cole de asemenea, Mark Hughes a antrenat-o. S-a întâmplat în trecut, dar nu îl văd pe Cristiano în stare de așa ceva. Știu cât de mândru e Ronaldo de ceea ce a lăsat pe Old Trafford și de cum e privit de fani, pur și simplu nu văd ca acest transfer să se facă", a spus Rooney pentru Talk Sport.
City pregătește, așadar, transferul lui Ronaldo, dar se concentrează și spre duelul cu Arsenal, din Premier League. Vom avea un weekend de foc în cel mai puternic campionat al lumii: pe lângă duelul de pe Etihad, vă propunem alte două confruntări de 5 stele: Liverpool - Chelsea și Wolves - Man United.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo