Fost căpitan pe Old Trafford, Roy Keane a evoluat 12 ani pentru United, cucerind 7 titluri și o Ligă a Campionilor. Irlandezul a fost coleg cu o mulțime de jucători excepționali, dar susține că doar 4 dintre cei alături de care a împărțit vestiarul pot fi socotiți fotbaliști "world class". Ronaldo, proaspăt revenit pe Teatrul Viselor, nu e pe această listă, chiar dacă e văzut de fanii lui United drept un reper în istoria clubului.
Într-un interviu luat de Jamie Carragher (fosta legendă a lui Liverpool) la Sky Sports, Keane a vorbit la superlativ doar de Giggs, Cantona, Scholes și Mark Hughes.
"Noi am avut în echipă 5 jucători world class, cât timp am fost eu la United. Giggsy (n.r. Ryan Giggs) a fost primul. Mereu am apreciat jucătorii care rămân la același nivel mult timp, 9-10 ani. Giggs a fost mai mult de atât, asta e cheia pentru a fi un jucător care rămâne în istoria unei echipe, consistența pe termen lung. Văd acum mulți jucători care "explodează", au o lună-două bune și apoi intervine sentimentul de auto-mulțumire. Trebuie să fii bun ani întregi pentru a însemna cu adevărat ceva pentru echipele mari, iar Giggs e primul exemplu. Pe lista asta de jucători world class ai lui United i-aș mai menționa pe Mark Hughes, un atacant magnific, pe Scholes și pe Cantona", a dezvăluit Roy Keane la Sky Sports.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29
Ronaldo a înscris 118 goluri în 292 de meciuri pentru United, ajutând-o să câștige Champions League, în 2008. El a fost primul jucător al lui United care câștigă Balonul de Aur după George Best, în 1968.

Graeme Souness: "Ronaldo va înscrie goluri la United, dar nu în meciurile mari"

Graeme Souness, fostul mare mijlocaș al lui Liverpool, a analizat transferul lui CR7 la United. Formația de pe Old Trafford s-a întărit cu Varane, Jadon Sancho și Ronaldo în această vară, însă portughezul nu mai este jucătorul care să facă diferența în partidele mari. Cel puțin asta crede scoțianul, care, după o carieră impresionantă ca jucător, a reușit performanțe extraordinare în anii '80 și ca antrenor, pe banca lui Liverpool și, mai ales, Rangers.
"Va înscrie goluri, cu siguranță o va face, pentru că are o inteligență a jocului foarte bună și e un atlet desăvârșit. Dar în meciurile mari, contra unor fundași puternici, nu știu ce șanse va avea. Imaginați-vă că e într-un duel cu Van Dijk...nu știu ce șanse va avea", a spus Souness.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06