UPDATE / Negocierile dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United au decurs mai repede decât s-ar fi așteptat și clubul de pe Old Trafford a anunțat deja transferului portughezului.
"Manchester United este încântată să confirme că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, după ce și jucătorul a fost de acord asupra condițiilor personale și a trecut de examenele medicale." , a fost comunicatul oficial al celor de la Man United.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Conform englezilor de la Mirror.co.uk, United le-a plătit celor de la Juventus 25 de milioane de € în schimbul atacantului, care va semna un contract pe 2 sezoane.
Așadar, Cristiano Ronaldo va îmbrăca din nou tricoul "diavolilor", la 12 ani distanță de când pleca la Real Madrid. Conform presei britanice, un rol esențial în desfășurarea lucrurilor l-a avut și Sir Alex Ferguson, care l-ar fi sunat pe portughez în această dimineață pentru a-l convinge să aleagă United în loc de City.
UPDATE / Conform aceluiași Fabrizio Romano, Cristiano Ronaldo l-a informat pe agentul său Jorge Mendes că este deschis pentru o întoarcere la Manchester United. Oficialii "diavolilor" îi pregătesc deja un contract pe 2 ani portughezului.
Așadar, șansele ca Ronaldo să revină pe Old Trafford sunt considerabile.
Știrea inițială
Cristiano Ronaldo a decis să plece de la Juventus în această vară și a plecat cu puțin timp în urmă de la Torino. Toată lumea credea că acesta se îndreaptă spre Manchester pentru a semna un contract cu Manchester City, presa internațională scriind în ultimele ore că agentul portugehzului este aproape de a bate palma cu ofciialii de pe Etihad.
Conform celebrului jurnalist italian Fabrizio Romano, negocierile au intrat în impas, iar campioana Angliei a abandonat definitiv pista Ronaldo. Sursa citată menționează că în niciun moment cele 2 părți s-au pus de acord. În plus, nici cluburile nu s-au înțeles în privința sumei de transfer, astfel că viitorul lui Ronaldo este în continuare o enigmă.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg

Cristiano Ronaldo, spre Manchester United?

Există tutuși posibilitatea ca destinația lui Ronaldo să fie Manchester, dar nu pentru a semna cu City, ci cu United, club la care a făcut istorie între 2003 și 2009. Presa engleză speculează că United a intrat deja pe fir și este gata să-i ofere un contract portughezului.
De altfel, Ole Gunnar Solskjaer a susținut astăzi conferința de presă premergătoare meciului cu Wolverhampton din week-end, iar norvegianul a lăsat să se înțeleagă că ușa clubului de pe Old Trafford este mereu deschisă pentru Ronaldo.
"Ronaldo este o legendă a clubului și cel mai mare jucător din toate timpurile, dacă mă întrebați pe mine. Nu credeam că va părăsi Juventus. Am avut întotdeauna o comunicare bună și știu că Bruno Fernandes a vorbit cu el.
Știe ce simțim despre el. Știe că dacă avea de gând să se îndepărteze vreodată de Juventus, noi suntem aici. Dar nu vreau să speculez mai multe pe acest subiect. Ne concentrăm pe ce avem de făcut aici.Cristiano este o legendă a acestui club. Am avut norocul să joc cu el și să-l antrenez. Să vedem ce se va întâmpla cu el.", a declarat Solskjaer, citat de Daily Mail.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
The Emirates FA Cup
Ralf Rangnick a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo! "A avut probleme în ultimele zile"
11/01/2022 LA 08:31