Cristiano Ronaldo a ajuns pe toate paginile publicațiilor internaționale din momentul în care s-a zvonit că își dorește neapărat să plece de la Juventus în această vară. Singurul club interesat de portughez a fost Manchester City, iar agentul său a negociat intens cu oficialii de pe Etihad.
Cele două părți nu au ajuns însă la un acord și City a decis să abandoneze pista Ronaldo. De altfel, campioana Angliei nici măcar nu a trimis o ofertă concretă către Juventus.
Vestea că Ronaldo va semna cu City i-a alertat pe oamenii din jurul fostului său club, Manchester United. Wayne Rooney era convins că un transfer al portughezului la City este imposibil, iar Ole Gunnar Solskjaer a lăsat și el să se înțeleagă că ar fi surprins de o astfel de mutare și a menționat că ușa lui United este mereu deschisă pentru atacant.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 5 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg

Cristiano Ronaldo, întors din drum de Sir Alex Fergunson

Lucrurile s-au mișcat foarte repede și Ronaldo l-a înștiințat pe agentul său, Jorge Mendes, că este dispus să revină pe Old Trafford. Conform manchestereveningnews.co.uk, oficialii "diavolilor" îi pregătesc lusitanului un contract pe 2 sezoane, nepunându-se problema să nu se înțeleagă cu Juventus privind suma de transfer, care este una infimă pentru ceea ce înseamnă Ronaldo (25 de milioane de €).
În plus, sursa citată notează că un rol esențial pentru schimbarea situației portughezului l-a avut marele Sir Alex Ferguson.Fostul manager al "diavolilor" l-ar fi sunat în această dimineață pe starul portughez și l-a convins că ar fi o mare greșeală să meargă la City, mai ales că ar exista posibilitatea să revină la United, club la care a devenit printre cei mai buni jucători din lume.
Se pare că factorul sentimental a fost decisiv pentru Ronaldo, care cu siguranță ar fi declanșat o adevărată revoluție în Manchester dacă ar fi semnat cu City. Sir Alex Ferguson înseamnă enorm pentru cariera lui Ronaldo. Scoțianul care a scris istorie pe banca lui United a fost cel care l-a remarcat pe portughez în timpul unui amical cu Sporting, iar apoi l-a dus la United unde l-a șlefuit ca pe un diamant prețios, transformându-l într-un super-star al fotbalului mondial.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM O ZI
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44