Cristiano Ronaldo este la un pas de a semna cu Manchester City. Portughezul și-a luat deja la revedere de la colegii de la Juventus și a plecat de la Torino cu un avion privat. Cel mai probabil, starul lusitan va ateriza la Manchester în următoarele ore, agentul său fiind în discuții avansate cu oficialii de pe Etihad pentru semnarea unui acord.
Mutarea lui Ronaldo la Manchester City i-a luat prin surprindere pe mulți specialiști din fotbalul britanic, deoarece lusitanul este o legendă a celor de la Manchester United, unde a jucat între 2003 și 2009. Wayne Rooney declara cu puțin timp în urmă că nu crede într-un asemenea transfer, iar astăzi a venit și rândul lui Ole Gunnar Solskjaer să-și spună părerea.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

Solskjaer: "Ronaldo este o legendă a clubului"

La conferința de presă premergătoare meciului dintre Man United și Wolverhampton, din etapa a 3-a din Premier League, managerul "diavolilor" s-a arătat surprins că Ronaldo a decis să plece de la Juventus și a menționat că Bruno Fernandes a vorbit de curând cu al său coechipier de la naționala Portugaliei, dar nimic nu indica o despărțire de echipa torineză.
"Ronaldo este o legendă a clubului și cel mai mare jucător din toate timpurile, dacă mă întrebați pe mine. Nu credeam că va părăsi Juventus. Am avut întotdeauna o comunicare bună și știu că Bruno Fernandes a vorbit cu el.
Știe ce simțim despre el. Știe că dacă avea de gând să se îndepărteze vreodată de Juventus, noi suntem aici. Dar nu vreau să speculez mai multe pe acest subiect. Ne concentrăm pe ce avem de făcut aici.Cristiano este o legendă a acestui club. Am avut norocul să joc cu el și să-l antrenez. Să vedem ce se va întâmpla cu el.", a declarat Solskjaer, citat de Daily Mail.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
The Emirates FA Cup
Ralf Rangnick a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo! "A avut probleme în ultimele zile"
11/01/2022 LA 08:31