Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer, reacție interpretabilă cu privire la transferul lui Ronaldo la City: "Știe ce simțim"

Nicu Savin

Actualizat 27/08/2021 la 16:50 GMT+3

Ole Gunnar Solskjaer a susținut astăzi conferința de presă premergătoare meciului pe care Manchester United în va juca împotriva lui Wolverhampton în etapa a 3-a din Premier League. Evident, norvegianului nu a putut ocoli întrebările despre iminentul transfer al lui Cristiano Ronaldo la Manchester City, iar reacția sa a fost una interpretabilă.

Solskjaer e Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Imago

Cristiano Ronaldo este la un pas de a semna cu Manchester City. Portughezul și-a luat deja la revedere de la colegii de la Juventus și a plecat de la Torino cu un avion privat. Cel mai probabil, starul lusitan va ateriza la Manchester în următoarele ore, agentul său fiind în discuții avansate cu oficialii de pe Etihad pentru semnarea unui acord.
Mutarea lui Ronaldo la Manchester City i-a luat prin surprindere pe mulți specialiști din fotbalul britanic, deoarece lusitanul este o legendă a celor de la Manchester United, unde a jucat între 2003 și 2009. Wayne Rooney declara cu puțin timp în urmă că nu crede într-un asemenea transfer, iar astăzi a venit și rândul lui Ole Gunnar Solskjaer să-și spună părerea.
Super sâmbătă Premier League

Solskjaer: "Ronaldo este o legendă a clubului"

La conferința de presă premergătoare meciului dintre Man United și Wolverhampton, din etapa a 3-a din Premier League, managerul "diavolilor" s-a arătat surprins că Ronaldo a decis să plece de la Juventus și a menționat că Bruno Fernandes a vorbit de curând cu al său coechipier de la naționala Portugaliei, dar nimic nu indica o despărțire de echipa torineză.
"Ronaldo este o legendă a clubului și cel mai mare jucător din toate timpurile, dacă mă întrebați pe mine. Nu credeam că va părăsi Juventus. Am avut întotdeauna o comunicare bună și știu că Bruno Fernandes a vorbit cu el.
Știe ce simțim despre el. Știe că dacă avea de gând să se îndepărteze vreodată de Juventus, noi suntem aici. Dar nu vreau să speculez mai multe pe acest subiect. Ne concentrăm pe ce avem de făcut aici.Cristiano este o legendă a acestui club. Am avut norocul să joc cu el și să-l antrenez. Să vedem ce se va întâmpla cu el.", a declarat Solskjaer, citat de Daily Mail.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo