UPDATE 16:00 / Cristiano Ronaldo a fost văzut urcând într-un avion privat de pe aeroportul din Torino!
Știre inițială
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Nu mai există vreun dubiu privind viitorul lui CR7, despărţirea de "Bătrâna Doamnă" protucându-se, chiar dacă la nivel oficial se aşteaptă confirmarea transferului lui la City.
Vârful portughez a sosit în această dimineaţă la Continassa, centrul de pregătire al clubului, unde a zăbovit doar 40 de minute. Deşi Allegri avea programat un antrenament, lusitanul nu a participat la el, sosind în cantonament doar pentru a-şi lua rămas bun de la colegi, anunţă Gazzetta dello Sport.
Jorge Mendes, agentul său, a ajuns în această dimineaţă la Manchester, pentru a pune la punct ultimele detalii privind mutarea. Părţile s-au înţeles deja de aseară, în mare, asupra salariului jucătorului, care va primi 30 de milioane de euro pe Etihad, cel mai mare salariu din Premier League.

Juve va primi cel puţin 25 de milioane de euro în contul transferului lui Ronaldo

Juve nu a acceptat să îl cedeze gratis, aşa cum sperau englezi, astfel că aceştia vor fi nevoiţi să scoată din bancă aproximativ 25-30 de milioane de euro pentru mutare. O sumă mică, dacă ne raportăm la imaginea lui CR7 şi la cât de bine vor fi vândute tricourile cu el, dar care nu e totuşi de neglijat, în contextul în care vârful va împlini 37 de ani în iarnă.
De notat şi faptul că era limpede că fotbalistul nu mai putea continua la Torino de ceva timp: Allegri nu îl voia, considerându-l responsabil pentru plecarea de la echipă în 2019 şi nici CR7 nu dorea să mai rămână la o formaţie care are şanse minime să câştige UEFA Champions League.
"Vânătoarea de înlocuitori a început deja: Mauro Icardi pare clar în pole position pentru o venire la Juventus, în timp ce Moise Kean (Everton), fotbalist crescut la echipele de tineret ale lui Juventus e varianta de rezervă", notează Gazzetta dello Sport.
City pregătește, așadar, transferul lui Ronaldo, dar se concentrează și spre duelul cu Arsenal, din Premier League. Vom avea un weekend de foc în cel mai puternic campionat al lumii: pe lângă duelul de pe Etihad, vă propunem alte două confruntări de 5 stele: Liverpool - Chelsea și Wolves - Man United.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56