Liverpool a urcat provizoriu în fotoliul de lider în Premier League, după ce a învins fără drept de apel pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formaţia Manchester United, marţi seară, în într-o partidă restantă contând pentru cea de-a 30-a etape a campionatului de fotbal al Angliei.
Înfrângerea de aseară a lui United a venit după ce în tur, pe Old Trafford, "cormoranii" se impuseseră de asemenea la scor, 5-0. Ce e dramatic pentru "diavoli" e că în ambele partide elevii lui Klopp nu au forțat mai mult decât era necesar, altfel cu siguranță diferența ar fi fost mult mai mare. Roy Keane, fostul mare mijlocaș al lui United, a analizat pentru Sky Sports confruntarea de pe Anfield și a tras o concluzie tristă: "Acesta nu e clubul meu".
"În toamnă era mânie, acum e doar tristețe. M-am uitat la echipa asta zi, nu am văzut inimiă, suflet, nu am văzut un lider, nu există calitate. Nu e nicio surpriză rezultatul, Liverpool putea să marcheze în orice moment își dorea cu adevărat. E un dezastru la United, de la conducere la lot. E atât de trist să văd echipa jucând așa, fără mândrie. E cu totul alt club față de cel la care am jucat eu, ăsta nu e clubul meu", a spus Roy Keane pentru Sky Sports.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 18 ORE
CITEȘTE ȘI:
BRUNO FERNANDES, DECLARAȚIE MEMORABILĂ CÂND A FOST ÎNTREBAT DESPRE DIFERENȚA DINTRE LIVERPOOL ȘI UNITED

Roy Keane, despre prestația jucătorilor lui United cu Liverpool

Marea problemă a lui United e că nici Solskjaer și nici Rangnick nu au făcut individualitățile din lot să funcționeze ca un mecanism complet. Luați individual, fotbaliștii de pe Old Trafford nu ar fi, poate, atât de slabi, dar fiecare pare că evoluează pentru el, pe teren.
"Bruno e talentat, dar United nu e o echipă. Poate că luați individual sunt fotbaliști cu ceva calitate, dar când îi pui împreună nu vezi spirit, nu vezi un întreg", a mai pus fostul mare închizător, care apoi a analizat individual prestațiile fotbaliștilor "diavolilor". Cei mai șifonați au ieșit Rashford, Lingard și, deja clasic, Harry Maguire, fotbalist pentru care s-au plătit aproximativ 80 de milioane de euro.
"Rashford a jucat ca un copil, Lingard a fost băgat în locul lui Pogba, dar ar fi trebuit să nu mai fie la United de acum 2 ani. În apărare s-a încercat să i se dea ajutor lui Maguire și s-ajucat cu 3 fundași centrali, în prima repriză. Uitați-vă la ultimul gol: ce face Maguire? E inacceptabil. United a ajuns pe locul 6 în Premier League...de necrezut", a concluzionat căpitanul legendar al "diavolilor".
Manchester United e în prezent pe locul 6 în Premier League, la 3 puncte de Tottenham, care are și un meci mai puțin disputat. În weekend, "diavolii" întâlnesc Arsenal, în direct la Eurosport 1 și orice alt rezultat în afară de victorie ar fi sinonim cu ratarea Champions League.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Ce se întâmplă cu Eriksen
ACUM 20 ORE
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42