Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sadio Mane și-a anunțat plecarea de la Liverpool: "Voi face cum vor ei!"

Cristian Mihală

Publicat 04/06/2022 la 11:54 GMT+3

Sadio Mane și-a anunțat plecarea de la Liverpool. Din cantonamentul Senegalului, atacantul de bandă a spus clar că nu va mai rămâne pe Anfield pentru sezonul viitor.

Mohamed Salah of Liverpool FC, Sadio Mane of Liverpool FC celebrate goal during the UEFA Champions League match between Genk v Liverpool at the Cristal Arena on October 23, 2019 in Genk Belgium

Credit imagine: Getty Images

Zvonurile privind plecarea lui Mane de la Liverpool au apărut încă dinainte de finala Ligii Campionilor, cu Real Madrid, iar atacantul de bandă a alimentat și mai mult această ipoteză după duelul de la Paris.
Acum, însă, e clar: Sadio nu va mai rămâne în Premier League pentru sezonul viitor, deși mai are contract cu gruparea "cormorană" până vara viitoare.
În cantonamentul Senegalului, acolo unde se află, Mane a fost abordat pe această temă, iar discuția purtată cu reporterul o puteți citi mai jos.
Reporter: 60%-70% dintre senegalezi vor ca tu să pleci de la Liverpool.
Mane: Voi face așa cum vor ei. Vom vedea foarte curând
Mane a discutat despre prelungirea contractului scadent vara viitoare cu oficialii lui Liverpool, dar diferența dintre cerere și ofertă e enormă. Atacantul de bandă de 30 de ani s-a înțeles deja cu Bayern, care îl va înlocui astfel pe Lewandowski, care urmează să plece la Barcelona.

Ce înlocuitori caută Liverpool pentru Mane

Plecarea senegalezului nu va lăsa complet descoperită formația de pe Anfield, în contextul în care Klopp dispune de 4 jucători world-class în avanposturi: Mo Salah, Luis Diaz, Diogo Jota și Robert Firmino.
Totuși, în contextul în care și Origi pleacă și el, la Milan, oficialii "cormoranilor" caută un atacant. În acest moment, s-a discutat despre transferurile a 3 jucători: Christian Pulisic (Chelsea), Ousmane Dembele (Barcelona) și Son (Tottenham). Cel mai ușor de adus ar fi francezul, în contextul în care acestuia îi expiră contractul cu Barcelona. Doar că Dembele cere un salariu uriaș - ca și Mbappe, un alt fotbalist pe care Klopp l-a avut în vizor înainte ca acesta să prelungească cu PSG -, iar acest lucru e un impediment serios în calea mutării. În plus, fostul jucător al lui Dortmund are un background presărat cu accidentări repetate, astfel că să cheltui un salariu enorm pe un astfel de fotbalist pare riscant.
De notat că în ultimele zile Liverpool s-a interesat și de golgheterul lui Benfica, Darwin Nunez. Negocierile s-au sistat, însă, după ce oficialii lusitani le-au transmis clar omologilor de pe Anfield că nu vor accepta nicio ofertă mai mică de 100 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo