Zvonurile privind plecarea lui Mane de la Liverpool au apărut încă dinainte de finala Ligii Campionilor, cu Real Madrid, iar atacantul de bandă a alimentat și mai mult această ipoteză după duelul de la Paris.
Acum, însă, e clar: Sadio nu va mai rămâne în Premier League pentru sezonul viitor, deși mai are contract cu gruparea "cormorană" până vara viitoare.
În cantonamentul Senegalului, acolo unde se află, Mane a fost abordat pe această temă, iar discuția purtată cu reporterul o puteți citi mai jos.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
IERI LA 06:03
Reporter: 60%-70% dintre senegalezi vor ca tu să pleci de la Liverpool.
Mane: Voi face așa cum vor ei. Vom vedea foarte curând
Mane a discutat despre prelungirea contractului scadent vara viitoare cu oficialii lui Liverpool, dar diferența dintre cerere și ofertă e enormă. Atacantul de bandă de 30 de ani s-a înțeles deja cu Bayern, care îl va înlocui astfel pe Lewandowski, care urmează să plece la Barcelona.

Ce înlocuitori caută Liverpool pentru Mane

Plecarea senegalezului nu va lăsa complet descoperită formația de pe Anfield, în contextul în care Klopp dispune de 4 jucători world-class în avanposturi: Mo Salah, Luis Diaz, Diogo Jota și Robert Firmino.
Totuși, în contextul în care și Origi pleacă și el, la Milan, oficialii "cormoranilor" caută un atacant. În acest moment, s-a discutat despre transferurile a 3 jucători: Christian Pulisic (Chelsea), Ousmane Dembele (Barcelona) și Son (Tottenham). Cel mai ușor de adus ar fi francezul, în contextul în care acestuia îi expiră contractul cu Barcelona. Doar că Dembele cere un salariu uriaș - ca și Mbappe, un alt fotbalist pe care Klopp l-a avut în vizor înainte ca acesta să prelungească cu PSG -, iar acest lucru e un impediment serios în calea mutării. În plus, fostul jucător al lui Dortmund are un background presărat cu accidentări repetate, astfel că să cheltui un salariu enorm pe un astfel de fotbalist pare riscant.
De notat că în ultimele zile Liverpool s-a interesat și de golgheterul lui Benfica, Darwin Nunez. Negocierile s-au sistat, însă, după ce oficialii lusitani le-au transmis clar omologilor de pe Anfield că nu vor accepta nicio ofertă mai mică de 100 de milioane de euro.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
IERI LA 19:02
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
IERI LA 15:20