Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salah a primit galbene la Liverpool exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp

Cristian Mihală

Publicat 20/09/2021 la 10:59 GMT+3

Liverpool a învins cu 3-0 pe Crystal Palace, în Premier Leasgue, Mo Salah fiind instrumental pentru succesul de sâmbătă. Egipteanul a luat galben, după ce și-a dat tricoul jos când a marcat, iar Klopp a oferit o reacție savuroasă când a fost întrebat despre avertizmentul golgheterului său.

Liverpool's Egyptian midfielder Mohamed Salah celebrates after scoring their second goal during the English Premier League football match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield in Liverpool, north west England on September 18, 2021.

Credit imagine: AFP

Mo Salah a intrat în acest sezon în clubul "100" al fotbaliștilor cu cel puțin de 100 de reușite în Premier League. Performanța e cu atât mai impresionantă, cu cât atacantul de bandă a venit abia în 2017 la Liverpool, iar anterior, în tricoul lui Chelsea, marcase doar două goluri.
Sâmbătă, cu Palace, vârful african a fost din nou la înălțime. A fost omul din spatele golului lui Mane, a înscris pentru 2-0, pentru ca din centrarea lui, după respingerea lui Guaita, Keita să stabilească scorul final.
CITEȘTE ȘI:

Salah a primit galbene la Liverpool exclusiv pentru că și-a scos tricoul

După ce a înscris contra londonezilor, Mo a avut o descărcare de energie fulminantă, dându-și tricoul jos. Imediat, a fost avertizat de arbitru, iar presa engleză a căutat în statistici și a constatat că toate cartonașele galbene primite de Salah în campionat au venit ca urmare a faptului că și-a dat tricoul jos.
Întrebat pe marginea acestui subiect după partidă, Jurgen Klopp, tehnicianul "cormoranilor" a glumit pe seama acestui detaliu și și-a adus aminte de partida United - Liverpool 2-4, de sezonul trecut. Echipa de pe Anfield a condus atunci cu 3-0, însă "diavolii" au revenit, marcând două goluri. Pe final, Mo a adus liniștea pentru oaspeți, într-o partidă în care, dacă nu ar fi fost câștigată, ar fi compromis șansele lui Liverpool la Champions League.
Liverpool e pe primul loc în Premier League, la egalitate cu Chelsea (golaveraj identic), dar "cormoranii" au o primă șansă să se distanțeze de londonezi: sâmbătă, de la 19:30, Salah&Co evoluează în direct la Eurosport 1, contra nou-promovatei Brentford, în deplasare. Chelsea are un meci teribil runda viitoare, urmând a întâlni campioana Manchester City, pe Stamford Bridge.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo