Mo Salah a intrat în acest sezon în clubul "100" al fotbaliștilor cu cel puțin de 100 de reușite în Premier League. Performanța e cu atât mai impresionantă, cu cât atacantul de bandă a venit abia în 2017 la Liverpool, iar anterior, în tricoul lui Chelsea, marcase doar două goluri.
Sâmbătă, cu Palace, vârful african a fost din nou la înălțime. A fost omul din spatele golului lui Mane, a înscris pentru 2-0, pentru ca din centrarea lui, după respingerea lui Guaita, Keita să stabilească scorul final.
CITEȘTE ȘI:
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
ACUM 3 ORE
CUM A FOST SURPRINS MESSI PE BANCĂ, DUPĂ CE A FOST SCHIMBAT ȘI A REFUZAT SĂ DEA MÂNA CU POCHETTINO

Salah a primit galbene la Liverpool exclusiv pentru că și-a scos tricoul

După ce a înscris contra londonezilor, Mo a avut o descărcare de energie fulminantă, dându-și tricoul jos. Imediat, a fost avertizat de arbitru, iar presa engleză a căutat în statistici și a constatat că toate cartonașele galbene primite de Salah în campionat au venit ca urmare a faptului că și-a dat tricoul jos.
Întrebat pe marginea acestui subiect după partidă, Jurgen Klopp, tehnicianul "cormoranilor" a glumit pe seama acestui detaliu și și-a adus aminte de partida United - Liverpool 2-4, de sezonul trecut. Echipa de pe Anfield a condus atunci cu 3-0, însă "diavolii" au revenit, marcând două goluri. Pe final, Mo a adus liniștea pentru oaspeți, într-o partidă în care, dacă nu ar fi fost câștigată, ar fi compromis șansele lui Liverpool la Champions League.
Liverpool e pe primul loc în Premier League, la egalitate cu Chelsea (golaveraj identic), dar "cormoranii" au o primă șansă să se distanțeze de londonezi: sâmbătă, de la 19:30, Salah&Co evoluează în direct la Eurosport 1, contra nou-promovatei Brentford, în deplasare. Chelsea are un meci teribil runda viitoare, urmând a întâlni campioana Manchester City, pe Stamford Bridge.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială are prioritate! Ideea inedită a unui fan pentru a se asigura că nu ratează niciun meci
ACUM 16 ORE
Cupa Mondială FIFA
Stoicikov vrea să-l vadă pe Messi campion mondial! "Merită trofeul pentru tot ce a făcut în fotbal"
ACUM 19 ORE