Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două partide de Premier League. Care ți-a plăcut mai mult?

Cristian Mihală

Actualizat 18/10/2021 la 10:20 GMT+3

Mo Salah este într-o formă de senzație la Liverpool, în ultimele două etape marcând probabil cele mai frumoase goluri ale carierei: cu City, respectiv cu Watford.

WATFORD, ENGLAND - OCTOBER 16: (SUN OUT,THE SUN ON SUNDAY OUT) Mohamed Salah of Liverpool scores the fourth goal making the score during the Premier League match between Watford and Liverpool at Vicarage Road on October 16, 2021 in Watford, England. (Phot

Credit imagine: Getty Images

"Cormoranii" sunt singura formație neînvinsă din Premier League, după 8 etape, iar acest fapt i se datorează în primul rând lui Salah, care are un start de sezon care ne amintește de stagiunea 2017-2018. Atunci, abia transferat de la Roma, egipteanul reușea 32 de goluri și 11 pase decisive în 36 de meciuri de campionat.
Acum, Mo a ajuns deja la 10 goluri și 4 pase decisive în 10 partide jucate în campionat și Liga Campionilor, iar mulți vorbesc despre faptul că ar trebui să câștige "Balonul de Aur".
"Haideți să fim serioși, cine e mai bun decât Salah în acest moment? Nu există fotbalist mai bun acum, asta e clar", a spus Klopp, citat de jurnalistului Fabrizio Romano, după victoria cu Watford, din weekend, 5-0.
CITEȘTE ȘI:

Salah, doar goluri de pus în ramă pentru Liverpool

Noul tehnician al nou-promovatei, Claudio Ranieri, a avut și el cuvinte de laudă la adresa atacantului african. "Tot ce atinge Mo Salah se transformă în aur", a spus italianul.
Contra lui Watford, după un assist pentru Mane, Salah a înscris un gol fantastic, în care s-a distrat cu apărarea celor supranumiți "The Hornets". A fost o fază care a semănat destul de mult cu reușita din runda precedentă, cu City, când specialiștii au ajuns la concluzia că Salah a marcat cel mai frumos gol al carierei.
picture

Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două meciuri de Premier League

Ambele reușite sunt excepționale, astfel că se pune întrebarea care a fost mai frumoasă.
Care gol a fost mai frumos?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo