Dacă ar juca doar împotriva lui United, Mo Salah ar fi fără îndoială Balon de Aur. După ce în tur, pe Old Trafford, egipteanul a reușit o triplă și un assist, în partida de marți starul lui Liverpool a ieșit iar la rampă, semnând o dublă și o pasă decisivă.
La final, jucătorul lui Klopp a oferit câteva declarații memorabile. Un timp care e rareori arogant, Salah a explicat că diferența de valoare dintre cele două echipe e mult prea mare și că defensiva lui United e una extrem de naivă.
"Ne fac viața mai ușoară prin ceea ce fac la mijloc și în apărare. Ne oferă de foarte multe ori baloane în situații de 1 vs 1, astfel că ne e destul de ușor să marcăm. Am reușit să ținem poarta intactă și acolo (n.r. în tur, pe Old Trafford), și aici. Am intrat în meci cu gândul să marcăm un gol. Odată ce l-am reușit, ne-am gândit la al doilea, apoi la al treilea", a spus Salah la microfonul Sky Sports.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 6 ORE

Salah, după Liverpool - Manchester United 4-0: "Titlul e în mâinile noastre"

Dubla de aseară a însemnat și finalul secetei pentru egiptean, care nu mai reușise să marcheze un gol de șase partide.
"Am înscris foarte multe goluri pentru Liverpool, dar uneori am ghinion. Oricum, nu e important cât de mult marchez eu, ci victoriile echipei. Trebuie să ne concentrăm meci de meci pentru că, din punctul meu de vedere, soarta titlului e în mâinile noastre", a mai spus Salah, pentru ca apoi să vorbească pe scurt și despre performanța echipei sale: "Indiferent de greșelile lor, noi am făcut două meciuri mari, aici și pe Old Trafford. Sper să avem forma de azi și în partidele următoare".
Liverpool are două puncte avans față de Manchester City, în vârful clasamentului din Premier League, dar formația lui Guardiola va juca, în această seară, cu Brighton, pe teren propriu și are șansa să revină pe primul loc.
Pentru "cormorani" urmează un nou derby, tot împotriva unei formații debusolate, Everton. Partida cu trupa lui Lampard este duminică, de la 18:30, pe Eurosport 1.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
IERI LA 04:56