La doi ani de la finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa lui Real, Karius este un portar care părea să nu mai primească şanse în fotbalul mare, mai ales că nu a convins nici în perioada petrecută în Turcia. Şi, totuşi, neamţul are ocazia să îşi relanseze cariera în Bundesliga, acolo unde Hertha îl doreşte.
În acest sezon, ocupanta locului 10 în prima ligă germană a trebuit să se bazeze pe Rune Jarstein, portar care în curând va împlini 36 de ani. Acesta a greşit la mai multe partide, iar stafful tehnic e în căutarea unui înlocuitor. Nemţii l-au ochit pe Karius, căruia sunt dispuşi să îi dea credit, mai ales că aducerea lui de la Liverpool va fi una uşoară.
Klopp nu are nevoie de goalkeeper şi îi va permite să plece sub formă de împrumut la orice formaţie e dispusă să îi suporte salariul. Relaţiile dintre englezi şi Hertha sunt excelente, în acest moment în capitala Germaniei evoluând deja un alt component al lui Liverpool: Marko Grujic e împrumutat la Hertha din 2018, iar prestaţiile sale au fost destul de apreciate.
Premier League
Curățenie la Liverpool! După Shaqiri, Klopp renunță la alți 4 jucători
23/08/2021 LA 08:44

Karius a dezvăluit că a fost accidentat de Sergio Ramos în finala Champions League

Loris Karius a mărturisit de curând că regretă modalitatea în care a gestionat criticile privind erorile din finala Champions League din 2018.
Loris Karius este de părere că ar fi trebuit să reacționeze mai agresiv în public după criticile pe care le-a primit după finala UCL din 2018 cu Real Madrid, atunci când apăra în poarta lui Liverpool. După acel meci, "cormoranii" l-au împrumutat pe portarul german la Beșiktaș. În finala din 2018, Karius a făcut două greșeli uriașe, iar Liverpool a pierdut cu 1-3 în fața galacticilor de la Real Madrid în Kiev.
Real Madrid deschisese scorul prin Karim Benzema în minutul 51, însă Sadio Mane a egalat imediat, în minutul 55. Au urmat erorile lui Karius, ambele în fața unui Gareth Bale extrem de inspirat. După acea finală, Karius a primit o mulțime de amenințări cu moartea, însă el afirmă că a fost victima unei lovituri dure primite din partea lui Sergio Ramos, lovitură care i-a afectat jocul.
Credeți-mă, am învățat mult din acea finală. În retrospectivă, ar fi trebuit să răspund mai agresiv criticilor în public. Am avut o comoție după un contact cu Sergio Ramos, care mi-a afectat simțurile vizuale. Acest lucru a fost confirmat mai apoi într-un studiu detaliat realizat de unul dintre cei mai importanți specialiști în neurochirurgie din lume. La început am fost bucuros să știu ce s-a întâmplat cu adevărat | Loris Karius
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid - Liverpool, în Champions League. Cum s-au schimbat de la finala Ligii, din 2018
05/04/2021 LA 11:15
Premier League
The Athletic: Klopp renunță în vară la 4 jucători. Cine va fi transferat de la Liverpool
28/02/2021 LA 15:24