Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene incredibile pe Anfield. Un secund al lui Guardiola, scuipat în timpul partidei cu Liverpool

Cristian Mihală

Publicat 04/10/2021 la 08:10 GMT+3

Pep Guardiola a fost extrem de nervos pe finalul partidei Liverpool - Manchester City 2-2. Nu doar deciziile lui Paul Tierney l-au enervat, ci și acțiunea unui fan, care l-a scuipat pe un membru al staffului său tehnic.

Pep Guardiola rages at referee Paul Tierney, October 3, 2021

Credit imagine: Getty Images

Imagini regretabile pe Anfield, acolo unde fanii au creat o atmosferă fantastică, dar unde un membru al staffului tehnic al lui City a fost supus la un tratament umilitor. După golul de 1-1 al lui Phil Foden, un suporter al "cormoranilor" a adresat injurii băncii tehnice a lui Guardiola, pentru ca apoi să îl scuipe pe unul dintre secunzi.
Pep a dezvăluit că există imagini cu acel "susținător" și speră ca Liverpool să ia atitudine, mai ales că tehnicianul a făcut o delimitare clară între gruparea de Anfield, fanii ei admirabili și acest individ care nu are nicio legătură cu fotbalul sau susținerea unui club.
"Am auzit pe cineva din public spunând cuvinte nu tocmai frumoase despre noi. Apoi, înțeleg că un membru al staffului tehnic a fost scuipat de acea persoană. Nu am văzut imaginile, dar e totul înregistrat. Liverpool e mult mai mare decât gestul unui suporter, admir acest club. Un lucru similar am pățit aici acum câțiva ani, când ne-au distrus autocarul. E vorba de fani, nu de Liverpool, să fiu bine înțeles, nu dau vina pe club. E mereu o plăcere să vin pe Anfield, atmosfera e fantastică, modul în care își susțin echipa e unic. Dar există și astfel de persoane, din păcate", a spus Guardiola la conferința de presă de după partidă.

Guardiola, despre arbitrajul din Liverpool - City 2-2

Extrem de supărat de ce i s-a întâmplat colegului de pe banca lui City, Guardiola a fost ca un leu în cușcă ulterior, mai ales că arbitrul Paul Tierney a evitat să îl elimine pe Milner, după un atac foarte dur la Bernardo Silva. Imediat, Klopp l-a schimbat pe veteranul care l-a înlocuit pe Trent Alexander Arnold, conștient că a scăpat la limită de al doilea galben.
"Paul (n.r. Tierney) o să vadă reluările și o să își dea seama că a greșit. A fost evident o fază în care trebuia să se arate al doilea galben. Mai erau 25 de minute și scorul era 1-1. Acum, sunt mulțumit de remiză și nu mai sunt nervos, dar dacă am fi pierdut cu 2-1, dacă nu egalam, m-ați fi văzut cu totul altfel din cauza acelei faze", a mai spus Pep.
CITEȘTE ȘI:
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo