După ce Neymar și Mbappe au fost în atenția presei pentru nemulțumirile avute în acest start de sezon, a venit rândul ca Neymar să fie ținta media. Sud-americanul a făcut aseară unul dintre cele mai slabe jocuri de când a venit la Paris, în înfrângerea, 2-0, de pe terenul lui Rennes.
Mult prea individualist, Neymar nu a făcut altceva decât să încerce execuții pretențioase și să simuleze, în speranța că va obține lovituri libere din poziții periculoase. În fapt, nu a făcut nimic diferit față de ceea ce face în mod normal, crede Edouard Cisse, fostul mijlocaș al lui PSG (1997-2007).
"La Barcelona avea un rol clar. Avea un joc mai curat și ceea ce trebuia să facă era să spargă apărările adverse și să îi dea mingea generalului Messi. A făcut-o bine, de aici și relația cu Leo. La Paris, i-au dat cheile și l-au lăsat să facă tot ce a vrut. La un moment dat s-a pierdut, și-a pierdut busola. E un jucător grozav, nimic de spus, dar a devenit un ticălos răsfățat care forțează totul", a spus Cisse pentru Le Parisien.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 3 ORE
"ÎI VOM RIDICA STATUIE LUI MORUȚAN!" FANII GALATEI, ÎN EXTAZ DUPĂ GOLUL ROMÂNULUI! CE A SPUS TERIM

Pochettino a refuzat să vorbească despre Neymar

Pochettino a fost și el întrebat la conferința de presă despre randamentul extrem de scăzut al lui Neymar. Evident, tehnicianul argentinian a vorbit despre greșelile colective și nu a vrut să își arate cu degetul starul.
"Atunci când câștigi împotriva lui Manchester City, este o întrebare colectivă. Și acum, la înfrângere, e la fel. Primul responsabil este eu. Ceea ce am făcut timp de 25 de minute a fost de foarte bună calitate. Trebuie să putem extinde acest joc timp de 90 de minute. Sunt mulțumit de ce am făcut în ofensivă, am creat o mulțime de situații, de oportunități. Trebuie să mai lucrăm la finalizare", a spus Pochettino.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Neymar, discurs emoționant, după Brazilia - Coreea de Sud: "Mi-a fost teamă nu voi mai juca"
ACUM 11 ORE