După ce Neymar și Mbappe au fost în atenția presei pentru nemulțumirile avute în acest start de sezon, a venit rândul ca Neymar să fie ținta media. Sud-americanul a făcut aseară unul dintre cele mai slabe jocuri de când a venit la Paris, în înfrângerea, 2-0, de pe terenul lui Rennes.
Mult prea individualist, Neymar nu a făcut altceva decât să încerce execuții pretențioase și să simuleze, în speranța că va obține lovituri libere din poziții periculoase. În fapt, nu a făcut nimic diferit față de ceea ce face în mod normal, crede Edouard Cisse, fostul mijlocaș al lui PSG (1997-2007).
"La Barcelona avea un rol clar. Avea un joc mai curat și ceea ce trebuia să facă era să spargă apărările adverse și să îi dea mingea generalului Messi. A făcut-o bine, de aici și relația cu Leo. La Paris, i-au dat cheile și l-au lăsat să facă tot ce a vrut. La un moment dat s-a pierdut, și-a pierdut busola. E un jucător grozav, nimic de spus, dar a devenit un ticălos răsfățat care forțează totul", a spus Cisse pentru Le Parisien.
Ligue 1
Leo Messi, "izolat" la PSG! Thierry Henry a dat verdictul: "Asta e echipa lui Mbappe!"
ACUM 10 ORE
"ÎI VOM RIDICA STATUIE LUI MORUȚAN!" FANII GALATEI, ÎN EXTAZ DUPĂ GOLUL ROMÂNULUI! CE A SPUS TERIM

Pochettino a refuzat să vorbească despre Neymar

Pochettino a fost și el întrebat la conferința de presă despre randamentul extrem de scăzut al lui Neymar. Evident, tehnicianul argentinian a vorbit despre greșelile colective și nu a vrut să își arate cu degetul starul.
"Atunci când câștigi împotriva lui Manchester City, este o întrebare colectivă. Și acum, la înfrângere, e la fel. Primul responsabil este eu. Ceea ce am făcut timp de 25 de minute a fost de foarte bună calitate. Trebuie să putem extinde acest joc timp de 90 de minute. Sunt mulțumit de ce am făcut în ofensivă, am creat o mulțime de situații, de oportunități. Trebuie să mai lucrăm la finalizare", a spus Pochettino.
Fotbal
Cine sunt marii favoriți pentru Balonul de Aur 2021 după încheierea procesului de votare
ACUM 14 ORE
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
ACUM 15 ORE