Olimpiu Moruțan, trimis pe teren în minutul 90+1 al partidei cu Rizespor, la scorul de 2-2, a reușit în această seară să fie eroul echipei lui Fatih Terim. Fostul jucător de la FCSB a trimis în fața porții goale o minge pasată ideal de Diagne și a adus victoria celor de la Galatasaray.
După meci, Fatih Terim s-a arătat încântat de prestația jucătorilor săi, spunând că aceștia nu au avut prea mult timp să se pregătească pentru meciul din campionat după duelul cu Olympique Marseille din Europa League. Antrenorul a comentat și evoluția lui Moruțan, pe care l-a comparat cu un leu.
"Acesta este Galatasaray. Am venit aici după un singur antrenament, la 72 de ore de la finalul meciului din Franța. Avionul a aterizat la 6 dimineața, nu am dormit, cred că nici jucătorii nu au dormit...
Turkish Süper Lig
Moruțan, elogiat în presa turcă, după un nou meci perfect! Terim ar vrea ca românul să fie mai șiret
ACUM 7 ORE
În ciuda a tot ce ar putea fi împotriva lor, băieții au câștigat cu 3-2 fiind în 10 oameni, ceea ce arată că această echipă reacționează, dă dovadă de caracter.
Astăzi Babel a jucat mai bine decât a jucat vreodată. Diagne, pe care l-am folosit ca al treilea atacant, a jucat fără a fi ofensat. A jucat ca un leu, și-a făcut treaba foarte bine. La fel și Moruțan. Băieții trebuie aplaudați, trebuie să rămânem alături de jucătorii noștri în aceste momente bune", a declarat Fatih Terim după victoria care a dus-o pe Galatasaray pe locul 8 în clasamentul din Super Lig.

Fanii Galatei, în extaz după reușita lui Moruțan

După succesul din prelunigiri, fanii celor de la Galatasaray au fost în extaz. Aceștia nu au mai avut nicio limită și l-au elogiat pe Olimpiu Moruțan, cerându-i clubului să-i facă contract pe viață și spunând că ei îi vor ridica statuie.
"Dacă ar fi ceva mai bun decât să-l titularizezi, acel lucru ar fi să-l introduci în teren și să dea golul victoriei în ultimul minut. Îi vom ridica o statuie lui Olimpiu Moruțan. El ne oferă cea mai mare plăcere din lume!", a fost mesajul unui suporter al celor de la Galatasaray.
"Faceți-i contract pe viață cât se poate de repede" sau "Moruțan a marcat golul victoriei pentru a doua etapă la rând. Dacă va continua așa, își va merita banii pe deplin" au fost alte comentarii postate de fanii echipei lui Fatih Terim pe Twitter.
Turkish Süper Lig
Moruțan, încântător în Turcia! "E magicianul echipei!" Trei victorii consecutive pentru Galatasaray
IERI LA 15:38
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
15/10/2021 LA 05:00