Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scholes, dezamăgit de United: "Unii vor spune că sunt mizerabil, adevărul e următorul. Cred că Klopp își freacă palmele"

Cristian Mihală

Actualizat 21/10/2021 la 10:03 GMT+3

Paul Scholes este extrem de îngrijorat de modul în care arată United. Prima repriză a partidei cu Atalanta, câștigată în cele din urmă cu 3-2, îl neliniștește enorm pe fostul mare mijlocaș al "diavolilor".

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 20: Bruno Fernandes and Cristiano Ronaldo of Manchester United react to conceding a goal to Mario Pasalic of Atalanta during the UEFA Champions League group F match between Manchester United and Atalanta at Old Trafford on Oc

Credit imagine: Getty Images

United a reușit o remontada spectaculoasă cu Atalanta, câștigând un meci ce la pauză părea pierdut, când tabela de marcaj de pe Old Trafford arăta 0-2.
Paul Scholes, legenda formației din Teatrul Viselor, nu e nici pe departe fericit de deznodământ, gândind în perspectivă: United comite prea multe erori în defensivă și are momente în care pare că fiecare jucător evoluează pentru el. Cu o astfel de atitudine, echipa nu are vreo șansă în Premier League, astfel că seceta de trofee va continua. Sunt deja mai bine de 4 ani de când United a câștigat ultimul trofeu (Europa League, cu Mourinho), iar actuala formație nu pare să le ofere prea multe speranțe fanilor.
"Sunt entuziasmat de victorie, ca orice susținător al lui United, dar trebuie să fim realiști. Dacă ar fi avut în față o echipă mai bună, United nu ar fi avut nicio șansă să mai revină. Atalanta a avut 5 jucători de bază care au lipsit. Evident că această răsturnare de scor e ceva ce ne produce satisfacție, dar jocul nostru este îngrijorător. A lipsit unitatea în prima repriză, ce se va întâmpla dacă acest lucru persistă și în față ai o formație mult mai bună?", a spus Scholes pentru BT Sport.
Pentru un spectator neutru, a fost o partidă grozavă, cu goluri, cu o răsturnare de scor spectaculoasă, dar eu rămân realist. Aștept mai mult de la jucători, în special de la cei din apărare. Nu se poate să primim goluri atât de ușor | Paul Scholes
CITEȘTE ȘI:

Scholes, speriat de duelurile lui United cu Liverpool și City

Întrebat de ce este atât de pesimist, Scholes a făcut trimitere la programul extrem de dificil pe care United îl are în următoarea lună. Liverpool, Spurs, City, Chelsea și Arsenal sunt viitoarele adversare ale lui Ronaldo&Co, în Premier League, până la finalul lui noiembrie. În măsura în care fotbaliștii nu se vor "trezi", va fi greu ca United să facă față în astfel de dispute, Klopp și Guardiola, în special, știind să speculeze la maximum fiecare inexactitate din jocul adversarelor.
"Unii ar putea spune că sunt mizerabil că vorbesc așa după o victorie, dar încerc să analizez meciul în perspectiva partidei cu Liverpool, de duminică. Sau a celei cu City (n.r. pe 6 noiembrie). Dacă joci la fel, o să vezi 0-4 pe tabelă și nu o să mai revii niciodată de la un astfel de scor. Ăsta e adevărul. Credeți-mă că sunt foarte îngrijorat de cum a arătat echipa în prima repriză. Ok, tot respectul pentru spiritul avut după pauză, dar oferim prea multe cadouri și nu suntem o echipă în multe momente. Cred că Jurgen Klopp și-a frecat palmele de bucurie văzând cum am arătat în primele 45 de minute", a mai spus fostul mare mijlocaș al "diavolilor".
Cu 6 puncte după 3 partide din UCL, United e pe primul loc în Champions League. Pentru Ronaldo&Co urmează duelul cu Liverpool, din campionat. Derbyul Angliei va fi duminică, în direct pe Eurosport 1, de la 18:30.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo