Nagelsmann pare deja un pariu câștigător pentru Bayern. Nimeni nu se îndoia de calitățile fantastice ale tânărului antrenor care a făcut istorie la Hoffenheim și Leipzig, dar mulți se temeau că presiunea va fi prea mare.
Bayern e lider autoritar în Bundesliga, unde nu are cum să rateze un nou titlu și a devenit marea favorită la Champions League, având cel mai bun start din istorie în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.
CITEȘTE ȘI:
Cupa Mondială FIFA
În ce condiții se califică Argentina în optimile Cupei Mondiale! Polonia nu are voie să câștige
27/11/2022 LA 07:35
MOURINHO, OFERTĂ URIAȘĂ DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU A PLECA DE LA ROMA. ANUNȚUL FĂCUT DE "SPECIAL"

Inspirația lui Nagelsmann, în Benfica - Bayern 0-4

Aseară, la Lisabona, Bayern a suferit preț de mai bine de o oră, dar Nagelsmann s-a dovedit încă o dată genial. Tehnicianul nu a putut fi prezent la meci, fiind gripat (testele au arătat inițial că nu este vorba de COVID-19, dar alte analize, făcute azi, au confirmat că tehnicianul are coronavirus), însă și-a condus echipa din camera de hotel. Antrenorul a fost în permanentă legătură cu secundul Dino Toppmoller, care l-a lăudat pe Nagelsmann pentru inspirația avută. La 0-0, tehnicianul lui Bayern a decis să scoată un fundaș lateral - pe Pavard - pentru a-i face loc lui Serge Gnabry, odihnit pentru disputa din UCL. O schimbare care a schimbat total dinamica meciului, lusitanii fiind surprinși total de apariția unui mijlocaș de bandă cu asemenea calitate. Gnabry a schimbat fața jocului, iar bavarezii au punctat de 4 ori în ultimele 20 de minute.
"Julian e foarte bolnav, se simte foarte rău, dar din fericire capul său rămâne grozav. A avut o idee excelentă să îl înlocuim pe Pavard cu Serge Gnabry, am devenit mult mai periculoși. A fost o decizie extrem de curajoasă, la 0-0. Bravo, Julian", a spus secundul Toppmoller la conferința de presă.
Sane, Gnabry și Lewandowski conlucrează perfect în atac, cifrele acestora în actuala stagiune în toate competițiile fiind impresionante și aducându-le multora aminte de celebrele tridenturi MSN și BBC, care au marcat ultimul deceniu din UCL.
  • Serge Gnabry - 6 goluri și 3 pase decisive, în 13 partide;
  • Robert Lewandowski - 16 goluri și 1 assist, în 12 dispute;
  • Leroy Sane - 6 goluri și 8 pase decisive, în 13 partide.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Robert Lewandowski, euforic după primul său gol la Campionatul Mondial: "Un vis devenit realitate!"
26/11/2022 LA 19:56
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20