În această vară, formaţia lui Klopp nu a reuşit multe transferuri de marcă, doar venirea lui Konate fiind o mutare care întăreşte primul "11" al "cormoranilor". În schimb, trupa de pe Anfield i-a pierdut pe Wijnaldum şi Shaqiri, iar alţi 4 fotbalişti se pregătesc să plece de la Liverpool.
Pe final de fereastră de transferuri, Klopp i-a găsit înlocuitor olandeyului plecat la PSG: presa engleză anunţă că Liverpool a făcut o ofertă oficială pentru Yves Bissouma, mijlocaşul lui Brighton.
Adus în 2018 de la Lille pentru 17 milioane de euro, ivorianul a crescut de la o stagiune la alta, iar în primele două etape din actuala stagiune a arătat excelent, reuşind şi o pasă de gol. Bissouma nu mai este doar un închizător clasic, ci s-a transformat într-un adevărat mijlocaş box-to-box, capabil să ajute şi din punct de vedere ofensiv.
Serie A
Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei, unde joacă Drăgușin, a fost arestat
ACUM 12 ORE

Brighton cere 40 de milioane de euro pentru Bissouma

Mutarea nu va fi uşor de făcut, având în vedere că au rămas doar 4 zile până la încheierea perioadei de mercato. Liverpool e dispusă să plătească 30 de milioane de euro pentru jucătorul lui Potter, dar Brighton solicită 40 de milioane de lire (46 milioane de euro) în schimbul mijlocaşului central.
Brighton e obişnuită să vândă pe sume impresionante, după ce în această vară "pescăruşii" l-au cedat pe Ben White la Arsenal în schimbul a 58 de milioane de euro. De notat că Liverpool a încercat şi ea să îl transfere pe fundaşul central ajuns pe Emirates, sezonul trecut, după accidentările lui Van Dijk, Matip şi Joe Gomez. Şi atunci, ca şi acum în cazul lui Bissouma, Brighton a cerut o sumă peste posibilităţile "cormoranilor".
Liverpool are un prim duel de 5 stele în acest weekend, în direct la Eurosport. "Cormoranii" evoluează sâmbătă împotriva lui Chelsea, dar alte două dispute sunt extrem de interesante, sâmbătă şi duminică: City - Arsenal şi Wolves - Manchester United.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
Ligue 1
Zidane - Wenger, marele pariu al lui PSG. Al Khelaifi e gata de orice pentru a-l aduce pe Zizou
ACUM 13 ORE
Premier League
Antrenorul lui Mane de la națională îl face praf pe Klopp: "Respect Liverpool, dar nu și pe el"
ACUM 14 ORE