Presa din Marea Birtanie transmite că Sergio Aguero este tentat de rămânerea în Anglia, în ciuda despărțirii de Manchester City. Argentinianul ar dori să meargă pe gratis la o rivală a "cetățenilor". Este vorba despre Chelsea. În spatele acestei decizii a lui Aguero s-ar afla ambiția lui personală de a doborî recordul de goluri înscrise vreodată în Premier League. Sportsmail a transmis încă de săptămâna trecută că Chelsea se află în pole-position pentru transferul argentinianului.
Chiar dacă este urmărit îndeaproape de Barcelona, Real Madrid, PSG sau Inter, Aguero ar urma să rămână în Anglia dintr-un motiv foarte simplu: vrea să fie pe primul loc în topul golgheterilor all-time din Premier League. Atacantul este în acest moment al patrulea în acest top (181 de goluri), fiind în urma ocupantului locului 3, Andy Cole, care a înscris de-a lungul carierei sale 187 de goluri. Cele 260 de goluri înscrise de Alan Shearer ar putea fi un obiectiv prea îndrăzneț pentru Aguero, însă argentinianul poate visa la egalarea recordului de goluri înregistrat de Wayne Rooney, 208 goluri.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020428.jpg
Liga
Aguero, despre momentul în care a știut că problemele la inimă sunt grave: "M-au lăsat singur"
07/02/2022 LA 10:55
Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011, după ce Manchester City le-a plătit celor de la Atletico Madrid suma de 40 de milioane de euro. De-a lungul celor 10 ani petrecuți pe Etihad, internaționalul argentinian a marcat 257 de goluri în 384 de meciuri, devenind golgheter-ul all-time al clubului. Aguero a cucerit 13 trofee alături de City, printre care se numără 4 titluri în Premier League.

Sergio Aguero pleacă de la Manchester City după 10 ani petrecuți pe Etihad

În vârstă de 32 de ani, Sergio Aguero se va despărți de Manchester City la finalul sezonului actual. Clubul de pe Etihad a făcut anunțul la sfârșitul lunii martie. Prin urmare, atacantul argentinian își va încheia grandioasa aventură alături de "cetățeni" după 10 ani, timp în care a devenit golgheter-ul all-time al echipei.
Liderul incontestabil din Premier League a transmis, de asemenea, că lui Aguero îi va fi ridicată o statuie în fața stadionului Etihad, în semn de mulțumire pentru munca, dragostea și pasiunea depusă de-a lungul celor 10 ani petrecuți alături de "cetățeni". În același timp, oficialii lui City speră ca suporterii să poată fi prezenți pe stadion la ultimul meci al sezonului, împotriva lui Everton (23 mai), pentru a-și lua rămas bun de la Aguero cum se cuvine.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Final de carieră! Sergio Aguero se retrage din fotbal din cauza problemelor cardiace! Anunțul Marca
13/12/2021 LA 13:50
Liga
Sergio Aguero, veste cruntă! Va lipsi 9 luni și vorbește despre retragere: "Am totuși 33 de ani!"
14/11/2021 LA 11:29