Duminică, de la ora 18:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, se dă bătălia pentru Anglia. Primele două clasate sunt față în față într-o dispută așteptată de toți cu sufletul la gură.Partida nu e decisivă pentru titlu, în contextul în care abia se ajunge la jumătatea sezonului, dar poate arăta o direcție clară pentru obiectivele formațiilor în actuala stagiune.
Manchester United se va deplasa pe Anfield Road din postura de lider în Premier League, diavolii având un avans de trei puncte față de cormorani. Este pentru prima oară când United se află pe primul loc în Premier League după Anul Nou din 2013, atunci când antrenor era marele Sir Alex Ferguson.
Băieții lui Ole Gunnar Solskjaer sunt neînvinși de 11 partide, ultimul eșec fiind înregistrat acum aproape trei luni, pe 1 noiembrie, 0-1 cu Arsenal pe Old Trafford. De atunci, echipa lui Solskjaer nu a impresionat neapărat în toate meciurile, dar a luat întotdeauna punctele necesare și a urcat pe primul loc în campionat.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 9 ORE

Solskjaer, despre bătălia Marii Britanii

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul oaspeților, a susținut conferința de presă în cadrul căreia a discutat despre meciul de duminică. Managerul oaspeților a fost sincer și a declarat că ar fi un real șoc dacă Manchester United ar reuși să se impună duminică pe Anfield, însă are încredere în jucătorii lui.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

"Dacă ne uităm la ultimele sezoane, cred că o victorie a noastră ar fi un rezultat surpriză, un șoc. Poziția noastră din clasament este un produs al muncii pe care am depus-o la antrenamente și energia pe care jucătorii o depun în fiecare zi. Probabil că merităm să ne aflăm acolo unde suntem în acest moment. De abia așteptăm partida și sperăm că vom putea produce acea mare surpriză. Este un test pentru noi, în urma acestui meci vom vedea unde ne aflăm mai exact. Am câștigat multe meciuri strânse, am înscris când mulți jucători de bază ne lipseau și am arătat acea mentalitate de învingător, dar ca să câștigi pe Anfield chiar ai nevoie de cel mai bun nivel al tău", a spus Ole Gunnar Solskjaer la conferința de presă.
Întrebat dacă Man United are un avantaj datorat de accidentările numeroase din tabăra adversă, Solskjaer a refuzat vehement să accepte că trupa lui beneficiază de situația adversarilor: "Și noi avem la fel de multe accidentări ca și ei. Acesta este fotbalul. Mâine voi vedea cine este 100% pregătit pentru meciul de duminică. După meciul cu Burnley s-a schimbat puțin situația, nu sunt sigur de anumiți jucători. Voi da tuturor o șansă. Anthony Martial nu e în afara calculelor. Singurii pe care nu ne vom putea baza sunt Brandon (Williams) și Phil Jones", a mai spus Solskjaer.
Liverpool - Manchester United se joacă duminică, de la ora 18:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971671.jpg
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22