Manchester United a fost călcată în picioare de Tottenham. "Diavolii" au deschis scorul în minutul 2 prin Bruno Fernandez, care a transformat un penalty, dar apoi a urmat o cădere dezastruoasă pentru elevii lui Solskjaer, United pierzând în final cu 6-1, cea mai drastică înfrângere din ultimii ani a echipei de Old Trafford.
La finalul partidei, Solskajaer a fost foarte abătut și cu greu și-a găsit cuvintele pentru a explica ce s-a întâmplat: "Este foarte jenant. Este a doua mea limbă (engleza), așa că este foarte dificil să exprim în cuvinte ceea ce simt. Este un sentiment oribil, cea mai proastă zi pe care am avut-o ca manager și jucător al Manchester United."
Pe de altă parte, antrenorul "diavolilor" a susținut că a mai trecut peste înfrângeri grele, dar a revenit, astfel că va încerca și acum să redreseze situația: "Am mai făcut parte din mari înfrângeri și am revenit, așa că trebuie doar să-i lăsăm pe băieți să plece la echipele naționale, să-și găsească singuri motivația, iar pe cei care vor rămâne aici, vom înerca să găsim soluții pentru a-i ajuta."
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 7 ORE

Solskjaer nu crede că transferurile vor rezolva problemele de la United

Înfrângerea șocantă suferită ieri exercită o presiune suplimentară asupra consiliului de administrație al clubului pentru a aduce noi jucători înainte ca fereastra de transferuri să se închidă la miezul nopții.
Până acum, Manchester United l-a transferat doar pe Donny Van De Beek și a semnat un contract cu Edison Cavani, care era liber de contract. Conform presei britanice, astăzi va urma să se perfecteze transferul lui Alex Telles de la FC Porto și încă se discută cu Barcelona pentru împrumutul lui Dembele.
Principala țintă din această perioadă de mercato a fost Jadon Sancho, dar Borussia Dortmund a refuzat toate ofertele făcute pentru internaționalul englez. Totuși, Solskjaer a declarat că nu lipsa transferurilor numeroase este motivul unei asemenea înfrângeri și că problemele apărute în meciul de ieri nu vor fi rezolvate prin aducerea de jucători noi.
"Când ai o astfel de înfrângere, trebuie să te privești în oglindă. Nu este vorba de a veni jucători, ci de cine este aici. Situația din prezent este cea mai rea. Nu pot spune nimic mai mult decât atât. Când ești condus 2-1, ai o șansă. Când vine golul de 3-1 un minut mai târziu este greu. La 4-1 este vorba de caracter și personalitate. Ar trebuit să le închidem căile spre poartă, dar nu am fost deloc agresivi. Au existat o mulțime de greșeli astăzi. Trebuie să le analizăm pe toate.", a adăugat Solskjaer la conferința de presă de după meci.
Manchester United rămâne cu numai 3 puncte după 3 meciuri disputate în acest sezon de Premier League, și acelea obținute după un final controversat în deplasarea de la Brighton. După pauza de 2 săptămâni dedicată echipelor naționale, United va juca în deplasare cu Newcastle, iar apoi va debuta și în noul sezon din Champions League, tot în deplasare, cu PSG.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
19/05/2022 LA 17:45
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30