Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer le-a dat o veste grea fanilor lui United, după eșecul cu Liverpool

Cristian Mihală

Actualizat 19/01/2020 la 22:33 GMT+2

Ole Gunnar Solskjaer s-a declarat mulțumit de modul în care a arătat echipa sa în ultima parte a disputei cu Liverpool. Chiar dacă United a pierdut cu 2-0, tehnicianul de pe banca "diavolilor" spune că e bine ca jucătorii să rămână cu aspectele pozitive ale confruntării de pe Anfield. Vestea grea pentru fanii formației de pe Old Trafford e legată de accidentarea lui Rashford.

Ole Gunnar Solskjær

Credit imagine: Getty Images

United nu a făcut o partidă rea contra liderului autoritar din Premier League. După o primă repriză în care Liverpool a avut inițiativa, a urmat un start de repriză secundă în același registru, "cormoranii" ratând mai multe posibilități de a se desprinde.
În acest context, faptul că în ultima jumătate de oră oaspeții au reușit să echilibreze balanța, punând până în ultima secundă sub semnul întrebării câștigătoarea, a surprins. Solskjaer și-a lăudat elevii pentru modul în care au reușit să pună probleme celei mai bune echipe din lume și e de părere că, în ciuda eșecului, sunt mai multe aspecte pozitive care trebuie să fie subliniate.
"Jucătorii au dat totul astăzi. Sunt mulțumit de ultimele 25-30 de minute. Am suferit în prima repriză și la începutul celei de-a doua, dar am avut forța să replicăm. Sunt foarte dezamăgit că am luat gol dintr-o fază fixă, dar, dacă este să tracem linie, cred că sunt multe aspecte pozitive pe care putem să le luăm după o astfel de concentrare. Am simțit în a doua repriză că suntem peste Liverpool, să joci astfel împotriva unei echipe atât de bune nu e puțin lucru", a spus Solskjaer la final.
Întrebat dacă toți fotbaliștii au evoluat așa cum s-a așteptat, tehnicianul trupei de pe Old Trafford a lăudat prestațiile lui Fred și De Gea, dar a explicat că lucrul cel mai important e faptul că toți fotbaliștii au reacționat precum o echipă.
"Fred a fost absolut magnific, la fel și De Gea. Dar nu vreau să remarc pe cineva, am jucat ca o echipă, am reușit împreună să revenim în joc", a mai spus Solskjaer.

Accidentare gravă pentru Rashford

Marele absent al derbyului cu Liverpool a fost Marcus Rashford, accidentat în rejucarea partidei cu Wolves, din Cupa Angliei. Inițial, staff-ul tehnic a sperat să îl aibă la dispoziție chiar la meciul de pe Anfield, dar accidentarea e una mult mai complicată. Presa engleză scrie că golgheterul lui United ar putea lipsi chiar până la trei luni.
"Da, are o fractură de stres la spate. I s-a întâmplat în partida cu Wolves. Nu e legată de problema lui mai veche la spate, s-a întâmplat în partida de la mijlocul săptămânii. Va sta departe de teren ceva timp. În mod normal, e nevoie de 6 săptămâni pentru vindecare, apoi începe perioada de recuperare", a punctat Solskjaer.
În absența lui Rashford, care a marcat o treime din golurile echipei în acest sezon de Premier League, Solskjaer îl va titulariza pe tânărul Mason Greenwood. Acesta a marcat deja patru goluri în actuala stagiune și are toate calitățile pentru a se transforma, în anii următori, într-un fotbalist world class.

Rezultatele etapei în Premier League

  • Arsenal - Sheffield United 1-1
  • Brigton - Aston Villa 1-1
  • Manchester City - Crystal Palace 2-2
  • Norwich - Bournemouth 1-0
  • Southampton - Wolves 2-3
  • West Ham - Everton 1-1
  • Newcastle - Chelsea 1-0
  • Burnley - Leicester 2-1
  • Liverpool - Manchester United 2-0
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo