Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spaniolii anunță primul jucător care pleacă de la Arsenal! Destinația: un club uriaș din La Liga

Irina Aldea

Publicat 16/04/2020 la 11:06 GMT+3

Spaniolii de la AS anunță că Alexandre Lacazette nu va continua la Arsenal, iar la vară ar urma să ajungă în La Liga, la Atletico Madrid.

Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Lacazette nu va continua la Arsenal, iar Atletico stă la pândă, anunță jurnaliștii iberici de la AS. Contractul atacantului francez cu Tunarii se încheie în 2022, însă totul depinde de continuitatea lui Diego Costa la clubul din Madrid. În acest moment, Lacazette este una dintre prioritățile madrilenilor pentru sezonul următor, asta pentru că viitorul lui Diego Costa este incert pe Wanda Metropolitano.
Alexandre Lacazette
Prin urmare, procesul transferului lui Lacazette la echipa antrenată de Simeone depinde de ce se va întâmpla cu Diego Costa la Atletico. În prezent, Lacazette nu este privit la Arsenal drept un jucător esențial, iar transferul este imminent. În această campanie de campionat, el a bifat 26 de apariții și a înscris nouă goluri. Când atacantul francez în vârstă de 28 de ani evolua la Lyon, Atletico l-a urmărit îndeaproape, însă până la urmă a ajuns la Arsenal, acolo unde s-a adaptat rapid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo