Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suma totală a numerelor jucătorilor lui Villa, în disputa cu Liverpool: 509. Detalii uluitoare

Cristian Mihală

Actualizat 08/01/2021 la 21:51 GMT+2

Din cauza focarului de coronavirus de la club, Aston Villa a aliniat contra lui Liverpool, în Cupa Angliei, o formaţie de "copii". Mai multe statistici interesante au fost deja lansate pe twitter de jurnaliştii englezi.

Aston Villa - Liverpool

Credit imagine: Eurosport

Aston Villa a fost lovită puternic de un focar de coronavirus, motiv pentru care baza de antrenament a clubului a fost închisă de urgență, iar toți jucătorii de la prima echipă au intrat în izolare. Prin urmare, Aston Villa nu s-a putut prezenta la duelul cu Liverpool, din turul 3 al Cupei Angliei, cu echipa de bază. Pentru a evita neprezentarea și, implicit, înfrângerea la "masa verde", clubul din Birmingham a decis să-și facă apariția la partida cu campioana Angliei folosind jucători de la echipele U23 și U18. Echipa a fost condusă de Mark Delaney, şi el antrenor la tineret. "În urmă cu 10 ani, antrenam echipa U9 a clubului. Acum, joc cu aceiaşi băieţi contra campioanei Angliei", a glumit tehnicianul.

Detalii interesante despre echipa lui Villa din partida cu Liverpool

Villa s-a bazat, astfel, pe 7 jucători de la echipa U23 şi 4 jucători de la formaţia U18 a clubului.
Vârsta avută de jucătorii lui Aston Villa, când James Milner, jucător la Liverpool, îşi făcea debutul în fotbalul mare, la Leeds, în noiembrie 2002. Doar 5 dintre titularii formaţiei din Birmingham erau născuţi.
Suma totală a numerelor jucătorilor lui Aston Villa contra lui Liverpool a fost una incredibilă: 609.
"Nu o să pretind că e un eveniment care ne face plăcere, suntem foarte dezamăgiţi", a spus Christian Purslow, CEO-ul lui Villa, completat de Nassef Sawiris, chairmanul echipei: "Unii dintre jucători sunt atât de tineri încât au trebuit să fie aduși de părinți la stadion".
De notat că, din cauza celor 10 cazuri de COVID-19 din lotul lui Villa, există posibilitatea ca partida cu Spurs, de miercuri, din Premier League, să fie amânată. Există zvonuri că Tottenham ar putea juca în acea zi restanţa cu Fulham, partidă amânată din cauza cazurilor de coronavirus de la formaţia nou promovată.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo