Aston Villa a fost lovită puternic de un focar de coronavirus, motiv pentru care baza de antrenament a clubului a fost închisă de urgență, iar toți jucătorii de la prima echipă au intrat în izolare. Prin urmare, Aston Villa nu s-a putut prezenta la duelul cu Liverpool, din turul 3 al Cupei Angliei, cu echipa de bază. Pentru a evita neprezentarea și, implicit, înfrângerea la "masa verde", clubul din Birmingham a decis să-și facă apariția la partida cu campioana Angliei folosind jucători de la echipele U23 și U18. Echipa a fost condusă de Mark Delaney, şi el antrenor la tineret. "În urmă cu 10 ani, antrenam echipa U9 a clubului. Acum, joc cu aceiaşi băieţi contra campioanei Angliei", a glumit tehnicianul.

Detalii interesante despre echipa lui Villa din partida cu Liverpool

Villa s-a bazat, astfel, pe 7 jucători de la echipa U23 şi 4 jucători de la formaţia U18 a clubului.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 20 ORE
Vârsta avută de jucătorii lui Aston Villa, când James Milner, jucător la Liverpool, îşi făcea debutul în fotbalul mare, la Leeds, în noiembrie 2002. Doar 5 dintre titularii formaţiei din Birmingham erau născuţi.
Suma totală a numerelor jucătorilor lui Aston Villa contra lui Liverpool a fost una incredibilă: 609.
"Nu o să pretind că e un eveniment care ne face plăcere, suntem foarte dezamăgiţi", a spus Christian Purslow, CEO-ul lui Villa, completat de Nassef Sawiris, chairmanul echipei: "Unii dintre jucători sunt atât de tineri încât au trebuit să fie aduși de părinți la stadion".
De notat că, din cauza celor 10 cazuri de COVID-19 din lotul lui Villa, există posibilitatea ca partida cu Spurs, de miercuri, din Premier League, să fie amânată. Există zvonuri că Tottenham ar putea juca în acea zi restanţa cu Fulham, partidă amânată din cauza cazurilor de coronavirus de la formaţia nou promovată.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM O ZI
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45