Aston Villa a fost lovită puternic de un focar de coronavirus, motiv pentru care baza de antrenament a clubului a fost închisă de urgență, iar toți jucătorii de la prima echipă au intrat în izolare. Prin urmare, Aston Villa nu s-a putut prezenta la duelul cu Liverpool, din turul 3 al Cupei Angliei, cu echipa de bază. Pentru a evita neprezentarea și, implicit, înfrângerea la "masa verde", clubul din Birmingham a decis să-și facă apariția la partida cu campioana Angliei folosind jucători de la echipele U23 și U18. Echipa a fost condusă de Mark Delaney, şi el antrenor la tineret. "În urmă cu 10 ani, antrenam echipa U9 a clubului. Acum, joc cu aceiaşi băieţi contra campioanei Angliei", a glumit tehnicianul.

Detalii interesante despre echipa lui Villa din partida cu Liverpool

Villa s-a bazat, astfel, pe 7 jucători de la echipa U23 şi 4 jucători de la formaţia U18 a clubului.
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 9 ORE
Vârsta avută de jucătorii lui Aston Villa, când James Milner, jucător la Liverpool, îşi făcea debutul în fotbalul mare, la Leeds, în noiembrie 2002. Doar 5 dintre titularii formaţiei din Birmingham erau născuţi.
Suma totală a numerelor jucătorilor lui Aston Villa contra lui Liverpool a fost una incredibilă: 609.
"Nu o să pretind că e un eveniment care ne face plăcere, suntem foarte dezamăgiţi", a spus Christian Purslow, CEO-ul lui Villa, completat de Nassef Sawiris, chairmanul echipei: "Unii dintre jucători sunt atât de tineri încât au trebuit să fie aduși de părinți la stadion".
De notat că, din cauza celor 10 cazuri de COVID-19 din lotul lui Villa, există posibilitatea ca partida cu Spurs, de miercuri, din Premier League, să fie amânată. Există zvonuri că Tottenham ar putea juca în acea zi restanţa cu Fulham, partidă amânată din cauza cazurilor de coronavirus de la formaţia nou promovată.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 12 ORE
Liga Campionilor UEFA
Klopp îi cere lui Salah să fie concentrat la Paris! Ce a spus despre "răzbunarea" egipteanului
ACUM 15 ORE