Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suma uriașă pe care o plătește Chelsea pentru Timo Werner. Ce salariu va primi germanul

Irina Aldea

Publicat 05/06/2020 la 10:05 GMT+3

Timo Werner părea ca și transferat la Liverpool înainte de pandemia de coronavirus, însă Chelsea este aproape să-l aducă pe german pe Stamford Bridge pentru o sumă uriașă.

Timo Werner, ca şi transferat la Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Jurnaliștii de la Bild au anunțat joi seară o lovitură de teatru pe piața transferurilor în privința lui Timo Werner, care părea ca și transferat pe Anfield. O mulțime de discuții s-au purtat în acest sens, însă o rivală a Cormoranilor pare că a câștigat deja cursa pentru atacantul german al lui RB Leipzig. Chelsea este la doar un pas distanță de a-l aduce pe german pe Stamford Bridge.
Atacantul de 24 de ani a purtat deja primele discuții cu Frank Lampard și cel mai probabil, transferul nu mai poate fi oprit în acest moment. Aproape 68 de milioane de euro va plăti Chelsea pentru a-l aduce pe Werner la Chelsea – 55 de milioane de euro vor merge către RB Leipzig, iar 13 milioane de euro către agentul germanului. În plus, Chelsea îi va oferi lui Werner un contract valabil pe cinci ani și va câștiga în jur de 17 milioane de euro pe an.
Contractul lui Werner cu RB Leipzig expiră în mod normal în 2023. Atacantul a bifat pentru gruparea germană 40 de apariții, reușind să înscrie 31 de goluri și să ofere 12 pase decisive. Werner joacă la Leipzig din 2016, atunci când a fost transferat în schimbul a 14 milioane de euro de la VfB Stuttgart. Pentru naţionala Germaniei, Werner a marcat 11 goluri în 29 de meciuri.

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe 17 iunie, în direct la Eurosport 1, iar Liverpool va avea șansa istorică să cucerească titlul după o pauză de 30 de ani. Bucuria "cormoranilor" ar putea avea loc la Manchester, în fieful marii rivale, United, chiar dacă trupa lui Klopp nu are meci împotriva "diavolilor". Unele echipe ar putea juca partidele de "acasă" pe teren neutru, cazul lui Liverpool.
Cel mai puternic campionat din lume a stabilit în mod oficial ca sezonul să se reia pe 17 iunie, cu restanțele Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal. Dacă formația lui Guardiola pierde această partidă, Liverpool are șansa să se încoroneze campioană cu o victorie, în următoarea etapă. În acest moment, diferența dintre primele două clasate în Premier League este de 25 de puncte.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo