Jurnaliștii de la Bild au anunțat joi seară o lovitură de teatru pe piața transferurilor în privința lui Timo Werner, care părea ca și transferat pe Anfield. O mulțime de discuții s-au purtat în acest sens, însă o rivală a Cormoranilor pare că a câștigat deja cursa pentru atacantul german al lui RB Leipzig. Chelsea este la doar un pas distanță de a-l aduce pe german pe Stamford Bridge.
Atacantul de 24 de ani a purtat deja primele discuții cu Frank Lampard și cel mai probabil, transferul nu mai poate fi oprit în acest moment. Aproape 68 de milioane de euro va plăti Chelsea pentru a-l aduce pe Werner la Chelsea – 55 de milioane de euro vor merge către RB Leipzig, iar 13 milioane de euro către agentul germanului. În plus, Chelsea îi va oferi lui Werner un contract valabil pe cinci ani și va câștiga în jur de 17 milioane de euro pe an.
Contractul lui Werner cu RB Leipzig expiră în mod normal în 2023. Atacantul a bifat pentru gruparea germană 40 de apariții, reușind să înscrie 31 de goluri și să ofere 12 pase decisive. Werner joacă la Leipzig din 2016, atunci când a fost transferat în schimbul a 14 milioane de euro de la VfB Stuttgart. Pentru naţionala Germaniei, Werner a marcat 11 goluri în 29 de meciuri.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe 17 iunie, în direct la Eurosport 1, iar Liverpool va avea șansa istorică să cucerească titlul după o pauză de 30 de ani. Bucuria "cormoranilor" ar putea avea loc la Manchester, în fieful marii rivale, United, chiar dacă trupa lui Klopp nu are meci împotriva "diavolilor". Unele echipe ar putea juca partidele de "acasă" pe teren neutru, cazul lui Liverpool.
Cel mai puternic campionat din lume a stabilit în mod oficial ca sezonul să se reia pe 17 iunie, cu restanțele Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal. Dacă formația lui Guardiola pierde această partidă, Liverpool are șansa să se încoroneze campioană cu o victorie, în următoarea etapă. În acest moment, diferența dintre primele două clasate în Premier League este de 25 de puncte.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Premier League
Chelsea, gata să-și asume o pierdere financiară pentru a scăpa de Werner! La ce club e dorit neamțul
30/03/2022 LA 11:18
Premier League
Mutu, "cea mai proastă afacere" a lui Abramovich la Chelsea! Cum arată topul transferurilor ratate
05/03/2022 LA 07:12