Jurnaliștii de la Bild anunță o lovitură de teatru pe piața transferurilor în privința lui Timo Werner, care părea ca și transferat pe Anfield. O mulțime de discuții s-au purtat în acest sens, însă o rivală a Cormoranilor pare că a câștigat deja cursa pentru atacantul german al lui RB Leipzig.
Timo Werner a decis, potrivit Bild, că vrea să meargă pe Stamford Bridge și să fie antrenat de Frank Lampard. Atacantul de 24 de ani este dorit de Chelsea, care urmează a activa clauza de 60 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Werner, clauză care expiră pe 15 iunie. Jurnaliștii de la Bild mai transmit faptul că lui Werner i se va oferi un contract valabil pe cinci ani și va câștiga mai mult de 10 milioane de euro pe an.
Bundesliga
Timo Werner, revenire cu gol în Bundesliga! RB Leipzig, doar o remiză în meciul cu Koln
13/08/2022 LA 15:41
Contractul lui Werner cu RB Leipzig expiră în mod normal în 2023. Atacantul a bifat pentru gruparea germană 40 de apariții, reușind să înscrie 31 de goluri și să ofere 12 pase decisive. Werner joacă la Leipzig din 2016, atunci când a fost transferat în schimbul a 14 milioane de euro de la VfB Stuttgart. Pentru naţionala Germaniei, Werner a marcat 11 goluri în 29 de meciuri.

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe 17 iunie, în direct la Eurosport 1, iar Liverpool va avea șansa istorică să cucerească titlul după o pauză de 30 de ani. Bucuria "cormoranilor" ar putea avea loc la Manchester, în fieful marii rivale, United, chiar dacă trupa lui Klopp nu are meci împotriva "diavolilor". Unele echipe ar putea juca partidele de "acasă" pe teren neutru, cazul lui Liverpool.
Cel mai puternic campionat din lume a stabilit în mod oficial ca sezonul să se reia pe 17 iunie, cu restanțele Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal. Dacă formația lui Guardiola pierde această partidă, Liverpool are șansa să se încoroneze campioană cu o victorie, în următoarea etapă. În acest moment, diferența dintre primele două clasate în Premier League este de 25 de puncte.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
09/08/2022 LA 19:31
Premier League
Timo Werner, aproape de plecarea de la Chelsea! Unde este dorit fotbalistul
07/08/2022 LA 14:50