Chelsea a fost învinsă cu un neverosil 5-2 pe teren prorpiu de West Bromwich Albion, iar tensiunea în rândul jucătorilor lui Tuchel este foarte mare.
Potrivit The Telegraph, laa antrenamentul din ziua următoare, Antonio Rudiger a avut o altercație serioasă cu Kepa Arrizabalaga, iar fundașul german a fost exclus din antrenament. Potrivit sursei citate, conflictul dintre cei doi jucători a izbucnit în urma unui atac brutal al lui Rudiger asupra portarului spaniol, care a reacționat și cei doi au fost la un pas de bătaie.
Rudiger nu este străin de astfel de incidente, presa engleză scriind că germanul a avut o dispută cu Cesar Azpilicueta în timpul mandatului lui Frank Lampard.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40

Thomas Tuchel și-a criticat dur jucătorii în urma înfrângerii cu West Bromwich

Eșecul cu West Brom a fost prima înfrângere a lui Chelsea cu Thomas Tuchel pe banca tehnică. Germanul care avusese 14 meciuri consecutive fără eșec la cârma londonezilor și-a asumat înfrângerea, dar nu i-a scutit deloc pe jucătorii săi.
"Am fost neglijenți în propria jumătate și am făcut foarte, foarte multe greșeli neforțate. Nu ne-am adaptat deloc când am fost puși sub presiune. Am pierdut prea multe mingi în jumătatea noastră și asta a dus în cele din urmă la un cartonaș roșu. Nici când eram 11 contra 11 nu eram foarte mulțumit. Nu m-am așteptat la prea multe după pauza internațională, dar am avut posibilitatea să închidem acest meci mai devreme și nu am făcut-o. Am tratat superficial multe posibilități de contraatac. Apoi, apărarea noastră nu a avut calitatea pe care ar trebui să o aibă", a spus Tuchel după meci.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55