Ronaldo este văzut ca un adevărat idol nu doar de fanii lui United, ci și de adversari. Dovadă în acest sens modul în care Townsend s-a bucurat după golul reușit pe Old Trafford. La final, fostul jucător al lui Spurs și Palace l-a rugat pe portughez să îi dea tricoul, dar acesta a fost extrem de nervos. CR7 s-a simțit provocat și a fost dezamăgit de rezultat, dar Townsend a stăruit pe lângă el și l-a asigurat că nu a vrut să fie ironic, ci doar s-a bucurat precum lusitanul ca o formă de respect.
"Mi-am făcut un obiectiv din a nu pleca de pe Old Trafford fără a obține tricoul lui Ronaldo. Ați văzut cu toții că, după meci, m-am dus direct la el pentru schimbul de tricouri. Nu știu ce a tot mormăit, pentru că vorbea în portugheză. I-am cerut de 4 ori tricoul și el continua să vorbească în portugheză. Într-un final, văzând cât de insistent sunt, a spus că mi-l va da la vestiare. Am așteptat acolo și în cele din urmă, din fericire, mi-a dat tricoul. O să îl țin pentru mine", a dezvăluit Townsend, pentru TalkSport.
Cupa Mondială FIFA
Tite, OUT de la naționala Braziliei după eliminarea de la Mondial! Cine e dorit în locul lui
ACUM 10 ORE
CITEȘTE ȘI:
GUARDIOLA A PUS OCHII PE UNUL DINTRE PREFERAȚII LUI KOEMAN! CE JUCĂTOR DE LA BARCELONA ÎȘI DOREȘTE SĂ ADUCĂ LA CITY
Townsend și celebrarea în stil Ronaldo
Celebrarea "Siiuuuuuu" a lui CR7 nu a fost ceva spontan și nici nu s-a vrut un afront la adresa portughezului, ci mai degrabă un tribut. Townsend a dezvăluit că a stabilit împreună cu ai săi colegi, în vestiar, cu o zi înainte de deplasarea pe Teatrul Viselor, cum se va bucura în caz că va înscrie.
"Am vorbit cu băieții cu o zi înainte de meci despre modul în care voi celebra dacă voi înscrie. Toți mi-au zis: "Chiar ai de gând să îl imiți?". Le-am zis că da, iar ei mi-au spus să am grijă, să marchez pe final, pentru a nu îi da șansa lui Ronaldo să îmi dea un răspuns", a mai spus atacantul de bandă al "caramelelor".
După 7 etape desfășurate din Premier League, Everton și United se află la egalitate, cu 14 puncte. Chelsea e lider, cu 16 puncte, podiumul fiind completat de Liverpool și City.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34