Manchester City i-a pierdut în această vară pe Sergio Aguero și Eric Garcia în favoarea celor de la Barcelona. Acum, Pep Guardiola vrea să transfere în Premier League un fotbalist din lotul catalanilor.
Antrenorul campioanei Angliei a pus ochii pe Nico Gonzalez, mijlocaș defensiv în vârstă de 19 ani, care și-a făcut debutul în echipa lui Ronald Koeman în acest sezon.
Potrivit jurnaliștilor publicației Barca Universal, Guardiola consideră că Nico Gonzalez ar putea fi înlocuitorul lui Fernandinho, care are 36 de ani, fiind pe final de carieră. Transferul nu va fi ușor de realizat, în condițiile în care și catalanii îl văd pe tânărul fotbalist drept un jucător talentat, care ar putea fi urmașul lui Sergio Busquets.
Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
ACUM 14 ORE

Transferuri de 1 miliard de euro pentru Guardiola la Manchester City

Guardiola a sosit la Manchester City în 2016, iar până în acest moment tehnicianul a realizat transferuri de aproape un miliard de euro. Dacă ar fi să analizăm performanțele 'cetățenilor' în era Guardiola, succesul acestora este relativ având în vedere sumele imense pe care le-au cheltuit pe transferuri.
Sub comanda lui Pep Guardiola, englezii au cucerit 3 titluri în Premier League (2018, 2019 și 2021), o Cupă a Angliei (2019), 4 Cupe ale Ligii Angliei (2018, 2019, 2020, 2021) și două Supercupe ale Angliei (2019, 2020).
În această perioadă de mercato, Man City a făcut cel mai scump transfer din istoria Premier League: Jack Grealish. Mijlocașul englez a fost adus pe Etihad Stadium, de la Aston Villa, în schimbul a aproximativ 116 milioane de euro. Manchester City este și pe urmele lui Harry Kane, pentru care s-a făcut o ofertă de aproximativ 150 de milioane de euro.
Top 5 transferuri realizate de Manchester City în era Guardiola:
  • Jack Grealish, adus de la Aston Villa pentru 116 milioane de euro
  • Kevin de Bruyne, adus de la Wolfsburg pentru 80 de milioane de euro
  • Ruben Dias, adus de la Benfica pentru 71 de milioane de euro
  • Riyad Mahrez, adus de la Leicester pentru 71 de milioane de euro
  • Joao Cancelo, adus de la Juventus pentru 67 de milioane de euro
Liga
Avertisment pentru Barca cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland! "Nu s-ar putea acomoda"
ACUM 17 ORE
Liga
Reacția Barcelonei după ce Koeman a fost întâmpinat de fani după înfrângerea din El Clasico
ACUM 19 ORE