Iniţial, "cetăţenii" au oferit 117 milioane de euro pentru a-l transfera pe Kane, dar s-au lovit de refuzul lui Spurs. Acum, City a revenit cu o ofertă mult mai tentantă pentru conducerea lui Tottenham, însă rămâne de văzut în ce condiţii se poate realiza transferul.
Kane nu şi-a ascuns intenţia de a pleca de la Tottenham în această vară, atacantul nefiind prezent la primele antrenamente sub comanda lui Espirito.
Premier League
Gary Neville a reacționat dur după scuzele lui Bruno Fernandes: "Este jenant... Trebuie concediați!"
ACUM 15 ORE

City, gata să doboare un nou record pe piaţa transferurilor

După ce l-a transferat săptămâna trecută pe Jack Grealish de la Aston Villa, contra sumei-record de 117 milioane de euro, City este gata să-şi bată propriul record şi să-l semneze pe Kane pentru 150 de milioane de euro.
Conducerea lui Spurs a continuat să insiste asupra faptului că Harry Kane mai are contract 3 ani şi nu este transferabil, dar în urma acestei ultime oferte făcute de City, Levy s-ar putea gândi mai mult la posibilitatea unui transfer.
S-a vehiculat în ultima perioadă faptul că Tottenham i-ar căuta deja înlocuitor lui Kane, cum ar fi vârful Dusan Vlahovic de la Fiorentina, dar clubul a insistat asupra faptului că doreşte să completeze lotul, nu să înlocuiască.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Kane a fost golgheterul Premier League din sezonul trecut, iar în total are 221 de goluri în 336 de partide pentru Tottenham. Spurs va debuta în noul sezon de Premier League chiar împotriva lui City, iar noul antrenor al lui Kane a anunţat că acesta ar putea evolua împotriva echipei la care ar putea evolua în viitor.
După plecarea lui Sergio Aguero la Barcelona, trupa lui Guardiola stă în atac doar în Gabriel Jesus şi Ferran Torres, iar aducerea lui Kane ar completa un compartiment extrem de puternic.

ETalks | Lucian Sănmărtean a prefațat noul sezon din Premier League

Deşi nu s-a prezentat la primele antrenamente ale sezonului, Kane a negat vehement că a făcut-o cu intenţie și a precizat că la acea vreme era încă plecat în vacanță.
El a postat un mesaj pe rețelele de socializare în acest sens: "Au trecut aproape zece ani de când am debutat pentru Spurs. Pentru fiecare din acei ani, voi - fanii - mi-ați arătat sprijin și dragoste totală".
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Sir Alex Ferguson, despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la United: "A venit, a jucat, a cucerit"
ACUM 18 ORE
Premier League
Manchester United îi caută partener de atac lui Cristiano Ronaldo și a găsit soluția la FC Barcelona
ACUM 18 ORE