Transferul lui Harry Kane la Manchester City este una dintre cele mai discutate mutări ale verii. După ce inițial vârful englez a refuzat să se prezinte la reunirea lotului lui Tottenham, acesta a revenit în cele din urmă și, pentru moment, se antrenează de unul singur.
Chiar și în aceste condiții, Harry Kane este hotărât să plece de la Spurs, iar singura destinație care să fie pe placul acestuia este Manchester City. Singura problemă a echipei lui Guardiola este suma de transfer cerută de președintele Daniel Levy, care nu are de gând să îl lase pe Kane să plece pentru mai puțin de 150 de milioane de lire sterline.

Guardiola nu vrea să dea mai mult de 130 de milioane de lire sterline pe Kane

Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
ACUM 15 ORE
Transferul lui Jack Grealish, care a ajuns la City de la Aston Villa în schimbul a 100 de milioane de lire sterline, îi pune pe cei de la City într-o situație delicată. După ce Grealish a devenit cel mai scump transfer din istoria Premier League, Guardiola este atent la sumele de transfer pe care clubul său le va oferi în schimbul eventualilor noi jucători.
Așa cum a recunoscut și Guardiola, Bernardo Silva se află printre jucătorii care vor să părăsească echipa de pe Etihad după venirea lui Grealish la City. Potrivit presei din Anglia, portughezul și-ar dori să ajungă la Barcelona, dar trupa de pe Camp Nou se află deja într-o situație financiară delicată și nimeni nu crede că poate oferi cele 45 de milioane de lire sterline cerute de City. Astfel, Bernardo Silva poate ajunge la Tottenham, fâcând parte din oferta lui Pep Guardiola pentru Harry Kane.
Managerul spaniol este dispus să renunțe la portughez și vrea să îl includă în oferta pentru atacantul lui Tottenham. Manchester City pregătește 130 de milioane de lire sterline dar speră să reducă din preț dacă îl propun și pe Bernardo Silva pentru a realiza cel mai mare transfer al verii din Premier League. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă Daniel Levy, președintele celor de la Tottenham, va accepta această ofertă și va fi dispus să renunțe la cel mai important jucător al echipei sale.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
IERI LA 13:34