În urmă cu două zile, Manchester City a oficializat cel mai scump transfer din istoria Premier League. Echipa lui Pep Guardiola a plătit 117 milioane de euro pentru mijlocașul englez Jack Grealish, fostul jucător de la Aston Villa.
În urma acestui transfer există și jucători nemulțumiți la Manchester City. Portughezul Bernardo Silva vrea să plece în această vară de pe Etihad, acesta dorind să se transfere în Spania. Portughezul nu este singurul jucător aflat în această situație, Pep Guardiola fiind cel care a dezvăluit acest lucru: "Bernardo Silva vrea să plece. Mai sunt doi sau trei jucători care vor să plece. În momentul în care vor veni cu oferte și își doresc să plece, suntem deschiși la discuții... dar depinde de ei", a spus Pep Guardiola, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.
Premier League
Anul lui Manchester United? David Gea a prins aripi cu CR7: "Poate fi un sezon grozav pentru noi"
ACUM 17 MINUTE

Bernardo Silva vrea să ajungă la Barcelona în această vară

Potrivit celor de la Daily Mail, portughezul Bernardo Silva vrea să ajungă în campioantul Spaniei. În urma transferului lui Grealish la City, Silva consideră că nu va mai fi prima opțiune pentru Pep Guardiola.
Conform presei din Anglia, Manchester City este dispusă să îl lase pe portughezul de 26 de ani să plece în schimbul a 45 de milioane de lire sterline. Ajuns în 2017 de la Monaco în schimbul a 43 de milioane de lire sterline, Bernardo Silva a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Guardiola în ultimele sezoane, acesta jucând 45 de meciuri în sezonul trecut, contribuind la câștigarea titlului în Premier League.
Barcelona nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. După ce acum câteva zile clubul catalan a anunțat că Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou, unul dintre subiectele principale la Barcelona este legat de situația financiară a clubului. Jorge Mendes, agentul lui Bernardo Silva, a început negocierile cu Barcelona, dar până în acest nu s-a stabilit nimic concret.
Pe lângă Barcelona, numele lui Bernardo Silva a mai fost asociat în această vară și cu trupa lui Diego Simeone, Atletico Madrid.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM O ORĂ
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM O ORĂ