UPDATE - Manchester City a anunțat oficial transferul lui Jack Grealish

Jack Grealish a fost transferat de Manchester City de la Aston Villa pentru 100 de milioane de lire și a semnat un contract cu echipa de pe Etihad până în iunie 2026. Este cel mai scump transfer din istoria Premier League.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20
Astăzi au fost publicate imagini video cu Grealish plecând de la sediul celor de la City după ce a semnat înțelegerea cu campioana Angliei.
Potrivit Sportsmail, City îl urmărea pe Grealish încă din luna martie, iar discuţiile au început încă de atunci, însă abia acum trupa lui Guardiola s-a decis să achite clauza de reziliere.

Aston Villa i-a adus deja înlocuitor lui Grealish

Grealish va câştiga peste 230.000 de lire sterline pe săptămână la City. Transferul efecutat de "cetăţeni" reprezintă un semnal puternic în vederea apărării titlului, dar şi pentru a trece la următorul nivel, câştigarea UEFA Champions League.
Grealish a revenit luni la antrenamentele lui Villa, după ce şi-a petrecut vacanţa în Mykonos şi Dubrovnik. El a purtat mai multe discuţii cu directorul sportiv Johan Lange şi el a dorit să facă următorul pas în cariera sa.
De asemenea, Aston Villa vrea să-şi construiască o echipă capabilă să termine în primele 6, iar pentru acest lucru l-a transferat pe Leon Bailey, atacantul lui Leverkusen, contra sumei de 30 de milioane de lire sterline.
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
IERI LA 21:00