Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane, "în exil" la Tottenham! De ce se antrenează starul lui Spurs de unul singur la revenirea la echipă

Irina Aldea

Publicat 08/08/2021 la 04:25 GMT+3

Harry Kane a revenit în cele din urmă la antrenamente la Tottenham, însă starul lui Spurs nu se pregătește alături de restul echipei din Premier League.

Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

În ultima perioadă s-a scris tot mai mult despre un eventual transfer al lui Harry Kane la Manchester City. Conform presei din Marea Britanie, City ar fi făcut o ofertă oficială în valoare de aproximativ 116 milioane de euro pentru a-l aduce pe căpitanul Angliei pe Etihad Stadium.
Aceleași surse au transmis că atacantul s-a declarat nemulțumit că nu a fost lăsat să plece la formația antrenată de Pep Guardiola, motiv pentru care a refuzat să se prezinte la antrenamente, după EURO 2020. Englezul de 28 de ani era așteptat să revină în Londra pentru a-și face testele anti-COVID după pauza luată după finala EURO, însă Kane a decis să-și amâne revenirea.

Harry Kane, trimis "în exil" la revenirea la Tottenham

La distanță de cinci zile după ce ar fi trebuit să-și facă apariția la antrenamente, Harry Kane s-a prezentat în sfârșit la trupa antrenată de Nuno Espirito Santo. Englezul nu a putut să se alăture colectivului la Tottenham din cauza faptului că nu a efectuat testele COVID-19 după revenirea din vacanță.
Începând de sâmbătă, Kane va trebui să se pregătească de unul singur timp de cinci zile înainte să fie din nou parte a lotului lui Nuno Espirito Santo. Chiar dacă a infirmat zvonurile privind dorința de a pleca de la Tottenham, presa din Marea Britanie fierbe cu privire la un posibil transfer la campioana Manchester City. Conform The Athletic, Harry Kane nu are de gând să mai rămână prea mult timp la Spurs.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo