Coutinho se antrenează la Munchen după accidentarea suferită la glezna dreaptă, iar medicii l-au asigurat că va putea să joace abia la mijlocul lunii iunie. Problema deste că pe 30 iunie, Coutinho ar trebui să se întoarcă la Barcelona, iar catalanii sunt gata să-l vândă.

Philippe Coutinho

Credit imagine: Getty Images

Impresarul Kia Joorabchian este deja în negocieri atât cu Barcelona, cât și cu trei cluburi din Premier League. Solskjaer știe ce a făcut la Liverpool și pregătește banii pentru un transfer per Old Trafford, Lampard îl ademenește la Chelsea cu mirajul Londrei, în timp ce Rodgers are mici șanse de a-l convinge să semneze cu Leicester. Asta mai ales pentru faptul că o a 4-a echipă vrea să intre în această afacere. Newcastle United este în așteptarea confirmării schimbării patronatului, iar saudiții cu bani foarte mulți sunt pe cale de a duce nume mari. Coutinho este unul dintre oamenii doriți de Newcastle.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

Chelsea, prima pe listă

Brazilianul este incântat de o revenire în Premier League, iar ziarele catalane de astăzi scriu că mijlocașul care împlinește 28 de ani în iunie ar prefera Chelsea. Coutinho a jucat 6 sezoane la Liverpool și a marcat 52 de goluri pentru echipa de pe Anfield.

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Coutinho în China! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
11/01/2022 LA 08:01
Liga
Despărțirea lui Coutinho de Barcelona, iminentă! Unde ar putea ajunge brazilianul
06/01/2022 LA 11:24