Printre jucătorii utilizați în mod regulat de tehnicianul "tunarilor" se numără și Reiss Nelson (20 ani), care recent a avut o declarație extrem de optimistă. Atacantul englez consideră că Mikel Arteta îl poate ajuta să devină un jucător de top.
Accidentat la antrenament în urmă cu o lună, Nelson a lipsit la ultimele 4 meciuri disputate de Arsenal în Premier League și Cupa Angliei, dar nu a ezitat să vorbească despre viitorul său la formația de pe Emirates.
Într-un interviu oferit celor de la The Guardian, Reiss Nelson a dezvăluit că Arteta poate să aibă o influență uriașă asupra carierei sale.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02
"Arteta îmi oferă încrederea și încurajările de care am nevoie. Când greșesc sau nu mă ridic la așteptările sale, nu ezită să-mi spună și să-mi explice ce pot îmbunătăți. Am mare încredere în el și cred că mă poate ajuta să devin un jucător de top.", a spus Nelson.
https://i.eurosport.com/2020/01/06/2748055.jpg

Nelson: "Sancho e ca un frate pentru mine"

Nelson a ținut să vorbească și despre comparația făcută între el și Jadon Sancho, jucători care fac parte din aceeași generație a Angliei.
"În ultima vreme, am tot auzit oameni vorbind despre comparația dintre mine și Jadon. Eu nu consider că trebuie să existe o luptă între noi 2. Suntem foarte buni prieteni, Jadon este ca un frate pentru mine.", a mai adăugat atacantul.
Reiss Nelson a jucat foarte puțin în perioada petrecută de Unai Emery pe banca lui Arsenal, însă lucrurile s-au schimbat radical odată cu venirea lui Mikel Arteta. Atacantul englez a înscris golul calificării în meciul cu Leeds din turul 3 al Cupei Angliei, iar viitorul său pe Emirates sună promițător.
Nelson speră să revină pe teren, după accidentarea muscualară, la meciul împotriva lui Newcastle, programat duminică, de la ora 18:30.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
21/09/2021 LA 07:55
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20