După ce mai multe meciuri din prima ligă engleză au fost amânate, partida dintre Aston Villa și Liverpool, programată mâine în turul 3 al Cupei Angliei, este în pericol de a nu se disputa. Formația din Birminhgam a confirmat că are mai multe cazuri pozitive în lot, existând premisele unui adevărat focar de infecție.
Ca atare, antrenamentul de astăzi a fost anulat și se poartă discuții cu oficialitățile sanitare și fotbalistice pentru a se lua o decizie cu privire la meciul de mâine.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
IERI LA 07:11

Aston Villa-Liverpool ar putea fi amânat

"Aston Villa poate confirma că clubul și-a închis terenul de antrenament Bodymoor Heath după descoperirea unui focar semnificativ de Coronavirus. Un număr mare de jucători și angajați ai primei echipe au avut teste pozitive după ce au fost testați de rutină luni. Aceștia au intrat imediat în izolare.
O a doua rundă de testare a fost efectuată imediat și a dat aceleași pozitive astăzi. Antrenamentul primei echipe înainte de meciul din FA Cup cu Liverpool a fost anulat. Momentan se poartă discuții în curs între reprezentanții medicali ai clubului, ai Asociației de Fotbal și ai Premier League.", se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al celor de la Aston Villa.
Aston Villa-Liverpool este cel de-al 3-lea meci din turul 3 al Cupei Angliei care ridică probleme din cauza cazurilor de Covid-19. Derby County va fi nevoită să se prezinte cu echipa a 2-a la meciul cu Chorley (Liga a 6-a din Anglia), în timp ce partida Shrewsbury Town-Southampton este pusă și ea sub semnul întrebării din cauza mai multor cazuri pozitive de Covid-19 la formația din League One (Liga a 3-a).
Premier League
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat urmat de polemici. Va mai bate sau nu 11 metri?
26/09/2021 LA 08:23
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
25/09/2021 LA 14:49