Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii''

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/01/2022 la 14:15 GMT+2

Oficialii celor de la Manchester United se află în căutarea unui manager care să preia echipa din vară, aceasta fiind pregătită în prezent de interimarul Ralf Rangnick. În fruntea listei "diavolilor" se află antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino.

Lionel Messi et Mauricio Pochettino (PSG)

Credit imagine: Imago

Articol scris de Viviana Moraru
Manchester United și Mauricio Pochettino mențin contacte, "în mod secret și discret", conform publicațiilor din Franța. Formația de pe Old Trafford este interesată de serviciile lui Pochettino, acesta fiind aproape de o revenire în Premier League, după ce a antrenat-o pe Tottenham între 2014-2019. În prezent, argentinianul o antrenează pe Paris Saint-Germain, fiind favorit la titlu în Ligue 1, și luptându-se în paralel pentru cucerirea primului trofeu de Champions League din istoria clubului francez.
United este în contact cu Pochettino încă de la demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, în noiembrie, încă de pe atunci englezii dorindu-l ca manager pe acesta. Argentinianul nu s-a acomodat foarte bine în capitala Franței, fiind în mai multe rânduri în conflict cu vestiarul înţesat de vedete. PSG are pregătită varianta Zidane, în cazul în care va rămâne fără antrenor în vară, francezul fiind preferatul șeicilor care se ocupă de destinele clubului parizian. Pochettino are contract cu formaţia din Hexagon până în vara lui 2023.
CITEŞTE ŞI:

Pochettino, Erik ten Hag și Brendan Rodgers, în luptă pentru postul de manager pe Old Trafford

Pe lângă Pochettino, managerul celor de la Ajax, Erik den Hag, se află în atenția lui Man. United, acesta fiind preferat și de actualul manager al clubului londonez, Ralf Rangnick. Germanul va prelua, după mandatul de interimar, rolul de consultant în cadrul echipei, de aici exprimarea preferinței sale pentru antrenorul "lăncierilor".
Brendan Rodgers, s-a aflat și el în tratative cu gruparea de pe Old Trafford. Acesta o antrenează pe Leicester din 2019, iar în ultimele două sezoane a fost aproape de o clasare în primele patru din Premier League, ceea ce i-ar fi adus un loc în grupele Champions League. Rezultatele obținute pe King Power Stadium l-au adus în atenția "diavolilor", însă, conform Sportsmail, Rodgers este privit ca a treia variantă pentru postul de manager la Manchester United, primele două fiind Pochettino și Erik den Hag.
Până la stabilirea următorului manager, Manchester United luptă pentru o clasare pe loc de Champions League, în prezent aflându-se pe locul 7, la 4 puncte distanță față de Arsenal, ocupanta locului 4, dar și cu un meci în minus față de "tunari". Următoarea partidă de campionat a "diavolilor" este sâmbătă, în deplasare, împotriva celor de la Aston Villa (ora 19:30, în direct pe Eurosport 1 şi pe Eurosport Player).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo